vaikuttajamedia presser

Hyvinvointi

Yrittäjyys Pia Nurme Wallaton

Yrittäjyys avaa hoitohenkilöstölle uusia mahdollisuuksia

Lääkärit ovat jo kautta aikain toimineet ammatinharjoittajina. Nyt sama mahdollisuus halutaan tuoda selkeämmin myös hoitohenkilöstölle Medikumppanin tarjoaman yrittäjyyskoulutuksen myötä. Kentällä iloitaan konkreettisista toimista, joilla pyritään vaikuttamaan hoitajien hyvinvointiin ja työtyytyväisyyteen.

Lue lisää
nuorilla

Miten nuorilla menee?

Etäopiskelu on vaikuttanut myös digiajan nuoriin. Vaikka moni opiskelija on omaksunut nopeasti uudet toimintatavat, myös haittavaikutuksia on nähtävissä. Saamattomuus, vuorokausirytmin muutos, mielialavaihtelut ja yksinäisyys ovat korona-ajan seurannaisvaikutuksia, joiden taakkaa kannamme vielä vuosia eteenpäin.

Lue lisää
uudet upeat ripset

Koe uudet upeat ripset

Yhdessä kosmetiikka-alan kemistien kanssa Tri Brinkenhoff on kehittänyt RevitaLash® -ripsihoitoaineen, joka vain muutamien viikkojen käytön jälkeen sai Gaylen ripset näyttämään entistä kauniimmilta ja elinvoimaisemmilta.

Lue lisää
Mavala Berner Anne Sario

Jokainen voi saada kauniit kynnet

Uskallatko sinä näyttää kyntesi? Ovatpa ongelmanasi liuskoittuvat, heikosti kasvavat tai katkeilevat kynnet, Suomen suosituin kynsienhoitobrändi tarjoaa ratkaisun kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin.

Lue lisää
skincity

Ihonhoitoklinikkasi verkossa

Verkossa toimiva Skincity on nykyajan ihonhoitoklinikka, joka tarjoaa asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin räätälöityjä palveluita. Tuotteissa tehokkuus ja tulokset ovat tärkeintä, muussa toiminnassa palvelun tuominen verkkokauppaan.

Lue lisää
personal training

Sinustako liikunnan ammattilainen?

Puraisiko sinuakin liikuntakärpänen ja huomaat kuntoilevasi enemmän kuin ystäväsi? Terveydestä, kunnosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneena voit ehkä liikuttaa itsesi lisäksi myös muita. Trainer4You on personal training -osaamisen uranuurtajayritys. Toimialan suurin kouluttaja auttaa alkuun uudelle uralle sekä kannustaa liikunta- ja terveysalan ammattilaisia erikoistumaan jatkokoulutusten kautta.

Lue lisää
omasali

Omasali on hyvän kunnon olotila

Haluatko huolehtia säännöllisestä lihaskunnosta ja liikunnasta, mutta aika on kortilla? Voit suunnitella kuntosalin myös kotiin, taloyhtiöön tai vaikka työpaikalle. Asiantuntijan opastuksella se käy vaivattomasti. Omasalilta saat kaiken mitä tarvitset alkukartoituksesta, suunnitteluun ja sisustukseen, laitevalinnoista huoltopalveluihin.

Lue lisää

Hyvinvointi lähtee hengittämisestä

Hyvän hengittämisen ja yleisen hyvinvointimme välillä on yhteys, jonka tunnistamme vasta kun hengitys syystä tai toisesta vaikeutuu. Hengitysharjoittelun avulla voidaan ylläpitää hengityshyvinvointia ja harjoittaa elimistöä kohtaamaan tilanteita, jotka voivat johtaa tehottomaan ja riittämättömään ilmansaantiin.

Lue lisää
esteettinen hammashoito

Ei vain kauneuden tähden

Esteettinen hammashoito saattaa ensikuulemalta tuoda mieleen fosforisen valkoisena loistavan posliinihymyn. Monelle kuitenkin hampaiden esteettisissä haasteissa on kyse paljon suuremmasta omaan hyvinvointiin liittyvästä asiasta. Itsetunnosta, omakuvasta ja ennen kaikkea rohkeudesta nauraa ja hymyillä vapautuneesti.

Lue lisää
terveydeksi

Terveydeksi!

Espoolaisessa autotallissa kolme nuortamiestä näpyttelee kiihkeästi kannettaviensa äärellä ja jostain kantautuu tehosekoittimen surina. Mitä jäbät duunaa? No superterveellisiä ja maukkaita raakasmoothieita ja –mehuja tietenkin.

Lue lisää
Cocopanda Coco Panda

Kaiken maailman kauneutta verkossa

Ehkä tahtoisit hankkia ihonhoidon luottotuotteesi kilpailukykyiseen hintaan netistä. Ehkä haluaisit kokeilla ihan uutta meikkityyliä tai mielessäsi on brändi, jonka tuotteita ei lähimarketista saa. Niin tai näin, Cocopanda vastaa huutoosi.

Lue lisää
perungan kylpylä

Peurunka tarjoaa irtioton arjesta

Kuvankauniin keskisuomalaisen Peurunkajärven rannalle sijoittuva Kylpylähotelli Peurunka tarjoaa otolliset puitteet rentoutumiseen. Arkikiire jää taka-alalle viimeistään uudistuneen kylpylän lämpimässä syleilyssä, kehoa hellivissä hemmotteluhoidoissa ja Pohjoismaiden pisimmän vesiliukumäen kurveissa.

Lue lisää
monipuolinen pyykkietikka

Monipuolinen pyykkietikka

Pyykkietikkaa käytetään pesukoneessa huuhteluaineen sijaan. Ranskalainen käsin valmistettu ja ekologinen Le Père Pelletier -tuotesarja hurmaa myös Suomessa.

Lue lisää
Cityclinikka

Kauneutta, terveyttä ja elämänlaatua

Jos sana plastiikkakirurgia tuo mieleesi mittasuhteista karanneet implantit ja kiristetyn näköiset kasvonpiirteet, on sinun aika päivittää tietosi. Tämän päivän edistykselliset esteettiset hoidot ja toimenpiteet tähtäävät luonnolliseen lopputulokseen ja elämänlaadun kohentumiseen.

Lue lisää
siisteyttä ja vapaa-aikaa

Siisteyttä ja vapaa-aikaa

Kauas taakse ovat jääneet Suomi-filmi –ajat, jolloin vain rovastilla ja kunnanlääkärillä oli mahdollisuus palkata kotiinsa siivooja. Stella tuo räätälöidyt, arkea helpottavat kodinhoitopalvelut kaikkien ulottuville.

Lue lisää