Kuva: Pixabay

Koe uudet upeat ripset

Yhdessä kosmetiikka-alan kemistien kanssa Tri Brinkenhoff on kehittänyt RevitaLash® -ripsihoitoaineen, joka vain muutamien viikkojen käytön jälkeen sai Gaylen ripset näyttämään entistä kauniimmilta ja elinvoimaisemmilta.

RevitaLash® on silmälääkäri Tri Michael Brinkenhoffin kehittämä ripsienhoitoaine, jonka hän kehitti lahjaksi rintasyövästä toipuvalle Gayle-vaimolleen. Gaylen ripset olivat rankkojen sädehoitojaksojen seurauksena hauraat, harvat ja katkeilleet. Toimittuaan yli 25 vuotta silmälääkärinä, tohtori Brinkenhoff uskoi kokemuksensa turvin voivansa kehittää tuotteen, jolla hänen vaimonsa ripset saataisiin taas näyttämään uudistuneen terveiltä ja vahvoilta. Yhdessä kosmetiikka-alan kemistien kanssa Tri Brinkenhoff kehitti RevitaLash®:in, ripsien hoitoaineen, joka vain muutamien viikkojen käytön jälkeen sai Gaylen ripset näyttämään entistä kauniimmilta ja elinvoimaisemmilta.

Kuva: RevitaLash

RevitaLash-tuotteet ovat olleet saatavilla Suomessa jo vuodesta 2007 asti. Suomi on ollut maailman ensimmäisiä RevitaLash-maita, tuotteen valmistuksen alettua Yhdysvalloissa 2006. RevitaLash-tuotteita maahantuo Fenix Beauty Oy ja tuotteiden jälleenmyyjinä toimivat valtuutetut kauneushoitolat ja parturi-kampaamot ympäri Suomen, aina Hangosta Sodankylään asti.

Tuotteet löydät täältä.


”Koen itseni onnekkaaksi, koska pystyin omalla pienellä tavallani auttamaan Gaylea hänen toipuessaan rintasyöpähoidoista. Iloitsin suuresti nähdessäni hänen riemuitsevan kauniista silmäripsistään.” Teksti ja kuvat: RevitaLash

Vuonna 2006 yrityksemme lanseerasi ensimmäisen tuotteensa: ainutlaatuisen ripsienhoitoaineen, joka luotiin erästä hyvin erityislaatuista naista ajatellen. Rakkauden inspiroiman alkuperäisen tuotteemme lisäksi olemme luoneet kokonaisen sarjan tuotteita, jotka korostavat jokaisen naisen luonnollista kauneutta ja sisäistä hehkua. Nyt RevitaLash® Cosmetics on jo 13 vuoden ajan ollut edelläkävijänä ripsienkaunistamiseen tarkoitettujen tuotteiden valmistajana. Tuotteidemme suosio ja yrityksemme kasvu ovat olleet vaikuttavia; tuotteitamme myydään ympäri maailmaa – yli 60 maassa.

Hyväntekeväisyys on yrityksellemme tärkeää; tuemme taloudellisesti mm. rintasyöpätutkimusta ja koulutushankkeita. PYSYVÄSTI PINKKI -lupauksellamme Revitalash® Cosmetics kunnioittaa perustajaansa Gayle Brinkenhoffia ja naisten maailmanlaajuisesti osoittamaa rohkeutta ja sinnikkyyttä tukemalla rintasyöpätietoisuutta, -tutkimusta ja koulutushankkeita lokakuun lisäksi myös ympärivuotisesti. Meidän Pysyvästi Pinkki-lupauksemme takaa, että osuus kaikista RevitaLash-tuotteiden myyntituotoista ohjataan aina rintasyöpätutkimushankkeisiin.

Me loimme nämä tuotteet elävöittämään mieltä, kehoa ja sielua. Toivon, että tuotteemme inspiroivat sinua ja tuovat kauneutta elämääsi.

Ystävällisin terveisin,
Michael Brinkenhoff

Liittyvät artikkelit