Palautekysely: 100 % suosittelee Presseriä omalle verkostolleen.

Presser on suomalainen sisältö- ja b2b-vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijayritys – yli 10 vuoden kokemuksella. Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden korkean profiilin advertoriaaleihin ja natiivimainontaan. Sellaiseen kaupalliseen sisältöön, jota luetaan, jaetaan ja johon palataan. Presserin julkaisuihin valitaan vain alojensa kiinnostavimpia toimijoita.

Mistä voit nähdä töitämme? Olet jo nähnyt niitä, laatumediaa seuratessasi. Jakelukanaviamme printissä ovat tunnetuimmat talous- ja uutismediat, mm. Arvopaperi, KL Optio, KL Fakta, Talouselämä, Iltalehti ja N by Norwegian. Tutustu lehtiarkistoon, tai lue tältä sivustolta. Kaikki sisältö on omaa tuotantoamme.

ARVOMME

AVOIMUUS

Toimimme läpinäkyvästi kaikessa tekemisessä. Olemme omia itsejämme, sillä ansaitsemme asiakkaiden ja kollegoiden luottamuksen.

KEHITYS

Etsimme proaktiivisesti parhaita käytännön toteutuksia asiakkaidemme, yrityksen ja itsemme kehittämiseksi.

VASTUUNKANTO

Lunastamme lupauksemme, reagoimme nopeasti ja kannamme vastuumme pienissäkin arjen teoissa.

TARINAMME

Presser perustettiin vuonna 2014, koska Suomen markkinoilta puuttui laadukkaan kaupallisen sisällön tuottaja. Presserin perustajalla Jasmine Jussilalla on yli 10 vuoden kokemus viestinnän ja markkinoinnin kansainvälisistä asiantuntijatehtävistä sekä myynnin johtamisesta.

Presserin missiona on tarjota yrityksille mahdollisuus viestiä toiminnastaan  informatiivisesti, omin sanoin valtamediassa. Laajan levikin lisäksi huolehdimme siitä, että viesti on terävä ja artikkelin ulkoasu tyylikäs.

Kaikki tämä tehdään avaimet käteen -periaatteella läpinäkyvästi. Yrityksen ei tarvitse ylläpitää jatkuvaa suhdetoimintaa lehdistöön tai arvailla näkyvyyden luonnetta.

Presserin tiimi on dynaaminen ja ammattimainen. Keskitymme vain asiakkaillemme arvoa tuottavaan tekemiseen ja kehitämme toimintaa aktiivisesti. Omistaja Jasmine Jussila on toimitusjohtajana ja päätoimittajana tiiviisti mukana yrityksen operatiivisessa toiminnassa.

Tänään Presser on alan ehdoton suunnannäyttäjä, joka toimii tunnustettuna esimerkkinä alan muille toimijoille. Panostamalla yksittäisten artikkelien lisäksi kokonaiskontekstiin, tyylikkyyteen ja tavoittavuuteen, on kaupallisen sisällön vaikuttavuus tuotu seuraavalle tasolle.

Työt ja tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme.