vaikuttajamedia presser

Työympäristö

Hyria uudistaa oppimisympäristöjään

Hyria uudistaa oppimisympäristöjään

Hyrian kiinteistöjen rakennus- ja saneerausohjelma sisältää noin 50 miljoonan euron investoinnit, jotka jakautuvat noin kymmenen vuoden ajalle. Uudistaminen heijastelee laajemminkin opiskelu- ja työkulttuurin muutosta.

Lue lisää
Valmet automotive, yrityssalo

Nopea reagointi varmisti akkutehtaan sijoittumisen Saloon

Kun Valmet Automotive heitti ilmoille ajatuksen akkutehtaan perustamisesta Saloon, tartuttiin kaupungissa aikailematta toimiin hankkeen edistämiseksi. Nyt Salo on EV Systems -liiketoimintalinjan keskeisin investointi ja lippulaiva, joka tarjoaa parin vuoden sisällä työpaikan jopa 400 osaajalle.

Lue lisää
elisa leijona bookers

Leijona vapautui häkistään

Jo kuusi vuotta Elisan yritysmyynnin parissa Bookersilla työskennellyt Kai Hartman arvostaa kannustavaa palkkamallia ja vapautta tehdä töitä itselle sopivimmalla tavalla. Oikeassa työympäristössä hän yltää huikeisiin tuloksiin.

Lue lisää
kalle lehtonen martela

Moderni työympäristö on yhteisöllinen

Yhä useamman yrityksen luopuessa perinteisistä toimistohuoneista, työympäristö suunnitellaan työn luonnetta vastaavaksi. Kun työ ei aina vaadi fyysistä läsnäoloa, aitojen kohtaamisten tärkeys työyhteisössä korostuu.

Lue lisää
työympäristökumppani

Thank god it’s Monday!

Työympäristön elinkaariajattelun ja vastuullisen toiminnan kombinaatiolla Martela auttaa yrityskumppaneitaan samanaikaisesti tehostamaan tuottavuutta, lisäämään työhyvinvointia ja synnyttämään kustannussäästöjä.

Lue lisää