vaikuttajamedia presser
Forenom
Ohjelmistotalo Enoron matkatyöläiset yöpyvät ja viihtyvät Forenomin Aparthotel -kohteessa. Member Card -palvelun avulla hinnat pysyvät kurissa, vaikka huoneessa asuttaisiin pidempiä aikoja.

Ahkera yöpyjä säästää rahaa keskittämällä majoituspalvelut

Kansainvälisen yrityksen työntekijät tarvitsevat säännöllisen epäsäännöllisesti majapaikkaa konttorin läheisyydessä. Hotellimajoittumisen sijaan Enoro löysi kustannustehokkaan vaihtoehdon.

Energia-alan sovellusratkaisuja kehittävällä Enorolla on toimistot Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Hollannissa ja Sveitsissä. Kansainvälisen yrityksen työntekijät tarvitsevat jatkuvasti majapaikkaa saapuessaan Espoossa sijaitsevalle toimipaikalle, joskus pidemmäksikin aikaa.

Enoro muutti Espoon Leppävaaraan elokuussa 2016, ja Enoron majoitusjärjestelyistä vastaava johdon assistentti Pirkko Paldanius ryhtyi etsimään sopivaa majapaikkaa. Ensimmäiseksi hän kysyi tarjousta toimipaikan vieressä sijaitsevasta hotellista. Kävi ilmi, että pitkät majoittumiset olisivat tarkoittaneet myös turhan pitkää laskua.

Enorolle sopivaksi ratkaisuksi valikoitui Forenomin tarjoama Member Card -palvelu.”Ostamme kerralla 25 yötä, mitä kautta syntyy myös säästöä. Soitto tai sähköposti vain Forenomille, että otetaan majoittuminen Member Cardilta ja homma hoituu. Majoittuja saa sähköpostilla vahvistuksen varauksesta ja koodin, jolla pääsee kirjautumaan sisään hotelliin. Forenomin asiakaspalvelu on mahtavaa”, Paldanius hymyilee.

”Ihmiset matkustavat töiden vuoksi paljon ja asuvat eri paikkakunnilla. Forenomin konsepti toimii juuri tähän tarkoitukseen.”

Forenomin ja Member Card -palvelun käyttäminen helpottaa Paldaniuksen arkea. ”Minun ei tarvitse etsiä huonetta ympäri kaupunkia. Palveluun sisältyy takuu siitä, että aina löytyy huone. Minun tarvitsee vain ilmoittaa, että huone tarvitaan, ja varaus järjestyy.”

Paldanius sanoo olleensa siinä määrin tyytyväinen Forenomin palveluihin ja toimintaan, että on suositellut niitä muillekin. Hänen mielestään Forenomin majoituspalvelut ovat erinomainen ratkaisu nykyajan työmatkailun tarpeisiin. ”Ihmiset matkustavat töiden vuoksi paljon ja asuvat eri paikkakunnilla joskus viikkoja tai kuukausiakin. Mielestäni Forenomin konsepti toimii juuri tähän tarkoitukseen”, Pirkko Paldanius sanoo.


Forenom on Pohjoismaiden yritysmajoituksen edelläkävijä. Se majoittaa yli 80 000 matkalaista vuosittain. Väliaikaisten, kalustettujen asuntojen lisäksi Forenom majoittaa asiakkaitaan myös Hostels ­kohteissa sekä Aparthotels ­kohteissa Pohjoismaissa. Yritys keskittyy liikematkailijoiden majoittamiseen, ja on poistanut useita esteitä yritysmajoittujien tieltä.


Teksti: Suomen Asiakaskokemukset Oy

Lisää aiheesta asiakaskokemus.

Liittyvät artikkelit