Jasmine Jussila: Uskollinen asiakas on kultakimpale

Oikein johdettu asiakaskokemus on keskeisin asiakasuskollisuuteen vaikuttava tekijä. Tyytyväinen asiakas ei ainoastaan palaa luoksemme vaan myös suosittelee palvelua verkostolleen. Uskolliset asiakkaat mahdollistavat moninkertaisen kasvun.  

Lue lisää

Huolettomampaa arkea sujuvalla talouden hallinnalla

Mobiililaite on tällä hetkellä monen ihmisen henkilökohtaisin tavara. Se kulkee mukana paikasta toiseen. Suomalainen Clark-palvelu tarjoaa mobiilisovelluksen, jonka kautta on mahdollista vastaanottaa, hallinnoida, maksaa ja arkistoida laskut.

Lue lisää

Hiljaisuus myy maailmalla

Rauha ja hiljaisuus. Niitä kuopiolaisen Taiga Conceptin äänieristetyt tilat tarjoavat työpaikoille. Itse yritystä sanapari ei kuvaa lainkaan, vaan keskiössä ovat kasvu ja draivi.

Lue lisää

Kasvuyrityksen strateginen kumppani

Suomen kuumimpiin kasvuyrityksiin lukeutuva iLOQ luottaa rekrytoinneissa Mercuri Urvaliin. Oulusta alkanut yhteistyö jatkuu kansainvälisten rekrytointien ja sparrauksen muodossa jo kahdeksassa maassa.

Lue lisää

Säästöpankki on tahdon asialla

Säästöpankissa yhdistyvät aidosti ihmisläheisyys, paikallisuus ja digitaalisuus. Ihmisen kokoinen pankki on vahvasti sisäistänyt, että laadukas asiakaskokemus, tuttavallisemmin säästöpankkikokemus, kumpuaa tyytyväisestä henkilöstöstä.

Lue lisää

Video on nyt in – rekrytoinnissakin

Yli 1000 tuntia videota ladataan Youtubeen ihmisten katsottavaksi lukiessasi tätä artikkelia. Videon osuus kaikesta internet-liikenteestä on kasvamassa 80%:iin kahden seuraavan vuoden aikana.

Lue lisää