vaikuttajamedia_presser
Bette Box

Bette Box avaa ovet kauneuden maailmaan

Bette Box on kuukausittain ilmestyvä raikas kauneuspaketti, joka tarjoaa ilahduttavan elämyksen ja mahdollisuuden tutustua monipuolisesti uusiin kosmetiikkatuotteisiin.

Suomen ensimmäinen kuukausittain ilmestyvä kosmetiikkatuotteiden aarrearkku Bette Box toimii lehtitilauksen lailla postitoimituksena, jonka sisällöstä et tarkalleen vielä tiedä. Boksin avulla pääsee tutustumaan uusiin tuotteisiin sekä kokeilemaan klassikoita. Bette Boxin ehdottomat valtit ovat sen huolellisesti harkittu, sesongin mukainen sisältö sekä hyvät yhteistyökumppanit. Boksin saaminen on joka kerta iloinen yllätys.

“Haluamme aina tarjota laadukkaita, hemmottelevia tuotteita asiakkaillemme. Räätälöimme, silloin kun se on mahdollista, boksin tuotteet jopa kullekin ihotyypille”, kertoo Bette Boxin markkinointipäällikkö Nora Suni.

”Bette Boxin valtit ovat sen huolellisesti harkittu, sesongin mukainen sisältö sekä hyvät yhteistyökumppanit.”

Tilaaja täyttää rekisteröityessään kauneusprofiilin, jossa määritellään esimerkiksi ihotyyppi ja -sävy, hiusten väri sekä kiinnostuksen kohteet. Jokaisen boksin sisältö kohdennetaan sesongin mukaan, jotta boksi pysyisi aina ajankohtaisena ja siten asiakkaalle mahdollisimman hyödyllisenä. Elämyksellisyys ja yllätysmomentti ovat tehneet kauneusboksista myös erittäin suositun lahjaidean.

Konsepti sai alkunsa vuonna 2012, kun ensimmäiset boksit toimitettiin matkaan nimellä LivBox.

”Olimme tutustuneet ulkomailla toimiviin palveluihin, joissa naisille lähetetään yllätysboksi täynnä kauneustuotteita. Idea oli ihastuttava ja halusimme luoda samanlaisen palvelun myös Suomeen suomalaisille naisille”, kertoo Suni.

Boxie-tiimin muodostaa kourallinen naisia ja yksi labradoodle.

Tuote tunnettiin pitkään nimellä LivBox, kunnes tammikuussa 2017 Boxie Oy osti LivBoxin liiketoiminnan Sanoma Media Finland Oy:ltä. Brändiuudistusta lähdettiin suunnittelemaan ja kauneusboksin tilaajat saivat äänestää tuotteelle uuden nimen. Näin syntyi Bette Box.

Bette tuo mieleen yhden Hollywoodin kulta-ajan suurimmista tähdistä, Bette Davisin. Bette Box haluaa, kaimansa esimerkin rohkaisemana, olla rohkea, raikkaan erilainen ja itsevarma seikkailija.

Teksti: Heidi Töyrylä ja Boxie Oy • Kuvat: Boxie Oy

Liittyvät artikkelit