vaikuttajamedia_presser
monipuolinen pyykkietikka
Käsintehty 100% luonnonmukainen pyykkietikka on pakattu kauniiseen pakkaukseen, joka saa näkyä. - Kuva: TL Group Oy

Monipuolinen pyykkietikka

Pyykkietikkaa käytetään pesukoneessa huuhteluaineen sijaan. Ranskalainen käsin valmistettu ja ekologinen Le Père Pelletier -tuotesarja hurmaa myös Suomessa.

Le Père Pelletierin etikkapohjainen tuote ei peitä likapyykin hajuja vaan eliminoi esimerkiksi hienhajun kokonaan pois. Sen käyttö kirkastaa värejä ja saa pyykin tuntumaan pehmeältä ja raikkaalta.

Tuotteen maahantuoja TL Group Oy:n Katja Laaksonen on jo viiden vuoden ajan vannonut tuotesarjan nimeen. “Suosituin tuotteemme on Vinaigre-pyykkietikka, jonka monipuoliset vaikutukset eivät petä”, kertoo Laaksonen. Tärkeimpänä ominaisuutena Laaksonen kertoo, että tuote ei huononna esimerkiksi pyyhkeiden imukykyä kuten kaupalliset huuhteluaineet, joista jää kalvo tukkimaan ja pilaamaan kuituja. ”Myös pesuainejäämät ja saostumat katoavat pesukoneesta.”

”Kuka nyt ei haluaisi olla lempituoksunsa ympäröimänä”, naurahtaa Katja.

Tuotetta voi myös käyttää suihkepulloon laimennettuna yleispuhdistusaineena. 19 tuoksun valikoimasta löytyy valinnanvaraa, puuvillasta ihanaan pioniin. Miedoin teepuu-tuoksu sopii myös tuoksuherkille. Le Pere Pelletier -tuotesarjaan kuuluu pyykkietikan lisäksi kodin tuoksut, silitysvedet, kasvipohjaiset saippuat sekä imuripuuteri, jotka raikastavat hetkessä kodin lisäksi myös esimerkiksi auton.

Tuotteita myyvät hyvinvarustetut sisustus- ja lifestylemyymälät ympäri maan.


Lue lisää aiheesta vapaa-aika.

Liittyvät artikkelit