vaikuttajamedia presser

Vapaa-aika

nuorilla

Miten nuorilla menee?

Etäopiskelu on vaikuttanut myös digiajan nuoriin. Vaikka moni opiskelija on omaksunut nopeasti uudet toimintatavat, myös haittavaikutuksia on nähtävissä. Saamattomuus, vuorokausirytmin muutos, mielialavaihtelut ja yksinäisyys ovat korona-ajan seurannaisvaikutuksia, joiden taakkaa kannamme vielä vuosia eteenpäin.

Lue lisää

Puhdasta Saaren Taikaa

Kun ympäristömme on ladattu täyteen kemikaaleja, on hyvä palata perusasioihin ja lähelle luontoa. Käsin tehdyt Saaren Taika -tuotteet toimivat ympäristöä rasittamatta.

Lue lisää

Huolettomampaa arkea sujuvalla talouden hallinnalla

Mobiililaite on tällä hetkellä monen ihmisen henkilökohtaisin tavara. Se kulkee mukana paikasta toiseen. Suomalainen Clark-palvelu tarjoaa mobiilisovelluksen, jonka kautta on mahdollista vastaanottaa, hallinnoida, maksaa ja arkistoida laskut.

Lue lisää
Matto

Matto mittojen mukaan

Mikaela ja Johan Mickels rakastavat mattoja. Sisarusten unelmamatto on laadukas ja mittojen mukaan tehty. Niitä he tarjoavat myös asiakkailleen.

Lue lisää
sähköpolkupyörä

Sähköpolkupyörä laajentaa pyöräilyn mahdollisuuksia

Sähköinen liikkuminen on tämän päivän trendikkäin liikkumisen muoto. Kuopioon tuli toukokuussa Vilkku-fillarit, Helsingin katukuvaa piristävät sähköpotkulaudat. Kasvava kiinnostus sähköiseen liikkumiseen näkyy myös sähköpolkupyörien huimana suosiona.

Lue lisää
omasali

Omasali on hyvän kunnon olotila

Haluatko huolehtia säännöllisestä lihaskunnosta ja liikunnasta, mutta aika on kortilla? Voit suunnitella kuntosalin myös kotiin, taloyhtiöön tai vaikka työpaikalle. Asiantuntijan opastuksella se käy vaivattomasti. Omasalilta saat kaiken mitä tarvitset alkukartoituksesta, suunnitteluun ja sisustukseen, laitevalinnoista huoltopalveluihin.

Lue lisää
kultasepäksi

Matemaatikosta kultasepäksi

Helsinkiläisen korusuunnittelija Sanna-Maria Ojasen mallisto on valittu mukaan Suomi 100-hankkeeseen. Bisnesnaisille – ja myös miehille – suunnattujen hopeakorujen inspiraation lähteenä on musiikki.

Lue lisää
anniina isojoki

Värikästä printtiä ja luomua lähituotantoa

Vielä muutama vuosi sitten Anniina Isojoki painoi käsin kankaita Keski-Pohjanmaalla, Alavetelissä keittiönpöydällä. Nyt vuoden 2016 nuori yrittäjä esittelee PaaPii Designin uutta ompelimoa palauttaen uskon suomalaiseen vaateteollisuuteen.

Lue lisää
sohva

Sohva on kodin sydän

Harvoin törmää lupaukseen elinikäisestä toimivuudesta. Finsoffat haluaa tuottaa asiakkailleen kalusteita, jotka kestävät läpi elämän. Kotimaisena käsityönä toteutettu tuotanto ja huoltopalvelu tekevät tavoitteesta totta joka päivä.

Lue lisää
dennis

Pizzaa! Ja paljon muuta

Tänä päivänä kenen tahansa on mahdollista kokea Dennis-elämys kotikulmillaan Hangosta Ivaloon – yksittäisestä ravintolasta on kasvanut ketju, ja tuttuja makuja saa myös kaupan hyllyltä kotiin vietäviksi.

Lue lisää
perungan kylpylä

Peurunka tarjoaa irtioton arjesta

Kuvankauniin keskisuomalaisen Peurunkajärven rannalle sijoittuva Kylpylähotelli Peurunka tarjoaa otolliset puitteet rentoutumiseen. Arkikiire jää taka-alalle viimeistään uudistuneen kylpylän lämpimässä syleilyssä, kehoa hellivissä hemmotteluhoidoissa ja Pohjoismaiden pisimmän vesiliukumäen kurveissa.

Lue lisää

Kohti luonnollista kukoistusta

Vieläkö epäilet, ettei kotipuutarhasi pääse täyteen loistoonsa ilman niin kutsuttuja myrkkyjä? Luonnonmukaisen puutarhanhoidon puolestapuhuja ja tuotteiden maahantuonnin pioneeri vakuuttaa, ettei turvallisuuden ja tehokkuuden tarvitse poissulkea toisiaan.

Lue lisää
pientä kivaa parvekkeelle

Pientä kivaa parvekkeelle

Pientä kivaa on blogi pullollaan pieniä ja kivoja sisustus- ja pukeutumisvinkkejä, näperrystä, käsitöitä ja riemukkaita oivalluksia arkeen ja juhlaan. Blogi perustettiin 8 vuotta sitten Roosan ja Petran, kahden DIY-intoisen näpertelijän toimesta.

Lue lisää
monipuolinen pyykkietikka

Monipuolinen pyykkietikka

Pyykkietikkaa käytetään pesukoneessa huuhteluaineen sijaan. Ranskalainen käsin valmistettu ja ekologinen Le Père Pelletier -tuotesarja hurmaa myös Suomessa.

Lue lisää
Laatuaikaa oman Kamun kanssa

Laatuaikaa oman Kamun kanssa

Yksikin luotettava aikuinen ihmissuhde voi muuttaa lapsen elämän. Kamun kanssa vietetään aikaa arkisten asioiden äärellä, kun omien vanhempien voimat ovat syystä tai toisesta vähissä. Harrastetaan, jutellaan ja nautitaan elämästä. Pitkäjänteinen OmaKamu-toiminta perustuu puhtaasti vapaaehtoisuuteen.

Lue lisää
kilpikonnan viisaudella

Kilpikonnan viisaudella ja sitkeydellä

Laadukkaista sisustusratkaisuistaan tunnettu Boknäs menee koti edellä. Jopa logon kärsivällisyyttä ja viisautta viestivä kilpikonna muistuttaa siitä, että kannamme kotia aina mukana, sydämessämme.

Lue lisää