vaikuttajamedia presser
Pihqa
Hyödynnä -15% alennus koodilla KESAIL19. Kuva: Karelia Arctic

Pihqa hoitaa luonnonmukaisesti

Suomalainen Pihqa-voide valmistetaan pohjautuen 100-vuotta vanhaan reseptiin, nykyajan kuluttajalle, puita vahingoittamatta.

Luonnolla on kyky uudistua ja parantaa itse itsensä. Kun kuuseen tulee haava, sen oma pihka hoitaa haavan ja puu paranee. Suomalainen Pihqa-voide valmistetaan pohjautuen 100-vuotta vanhaan reseptiin, nykyajan kuluttajalle, puita vahingoittamatta. Selvitimme, mistä on kyse. Vastaajana Susanna Böckerman, Karelia Arctic Oy:stä.

1. Millaisiin käyttötarkoituksiin Pihqa-tuotteet sopivat?

Pihqa-voiteet soveltuvat lukuisiin käyttötarkoituksiin ja onkin hyvä pitää Pihqaa aina saatavilla. Kuusenpihka on luonnostaan vahvasti antiseptinen. Erityisesti kesällä suomalaiset ovat aktiivisia, liikkuvat luonnossa, pyöräilevät, mökkeilevät ja veneilevät. Pieniä nirhaumia ja naarmuja jo kevyemmän vaatetuksenkin takia tulee helposti. Lisäksi auringon polttamat ihoalueet ja hyttysten pistot kuten myös tikut sormissa ovat kesän haasteina. Laajasti tuotetta käytetään kuiviin tai muuten pinnaltaan vaurioituneisiin ihoalueihin, halkeileviin sormenpäihin ja kantapäihin, erilaisiin ihon nirhaumiin ja hankaumiin, hiertymiin ja rakkoihin. Myös kuivat kynsinauhat ja ihon epäpuhtaudet kuten finnit ovat oivia käyttökohteita.

Erityistä hyötyä pihkasta on myös ihoa ärsyttävissä toimenpiteissä kuten parranajon tai säärikarvojen poistossa. Pihqa toimii hyväntuoksuisena huulivoiteena. Onkin vaikea sanoa mihin paikalliseen iho-ongelmaan Pihqasta ei olisi apua.

2. Miten voide imeytyy ihoon? Onko se värillistä?

Voide on salvamainen, eli tyypillisiä päivävoiteita paksumpi. Vaikka Pihqa ei sisällä vettä eikä alkoholia, se on helposti levittyvä voide, joka imeytyy yllättävän hyvin erilaisille ihotyypeille. Voide on heleän vaaleankeltainen, väri tulee aidosta käsin Suomen metsistä kerätystä kuusenpihkasta. Iholle levitettynä väri ei kuitenkaan erotu.

3. Miten tuote on otettu vastaan?

Kuluttajatutkimuksemme perusteella Pihqa koetaan luonnollisena ja turvallisena, tähän vaikuttaa erityisesti vähäinen ainesosien määrä (INCI-lista) sekä suomalaisuus, josta on todisteena Avainlippu. Kuusenpihka kerätään Suomen metsistä, käsin, luontoa kunnioittaen. Tuote valmistetaan ja pakataan Suomessa. Aito kuusimetsän tuoksu on ihastuttanut kaikenikäisiä kuluttajia.

4. Mistä Pihqaa voi ostaa?

Pihqa-tuotetta voi ostaa mm. hyvin varustelluista apteekeista, luonnontuoteliikkeistä, kauneus- ja jalkahoitoloista sekä luonnollisesti verkosta.

LUKIJAETU!

Pihqa-tuotteet -15% alennuksella koodilla: KESAIL2019 verkkokauppatilauksista osoitteessa pihqa.com.
Etu on voimassa elokuun 2019 loppuu asti. Toimitukset ovat ilmaisia. Katso myös lemmikillesi suunnatut tuotteet.


Lue lisää aiheesta terveys.

Liittyvät artikkelit