vaikuttajamedia_presser
Le Pere Pelletierin pyykkietikka on pakattu kauniiseen pakkaukseen, joka saa näkyä.

Monipuolinen pyykkietikka ja hurmaavia kodin tuoksuja

Pyykkietikkaa käytetään pesukoneessa huuhteluaineen sijaan. Ranskalainen käsin valmistettu ja ekologinen Le Pére Pelletier -tuotesarja hurmaa myös Suomessa.

Le Pére Pelletierin Pyykkietikka poistaa epämiellyttävät hajut, kirkastaa värejä ja tekee pyykistäsi ihanan raikkaan. Tuotteen maahantuoja TL Group Oy:n Katja Laaksonen on jo viiden vuoden ajan vannonut tuotesarjan nimeen. “Suosituin tuotteemme on Vinaigre-pyykkietikka, jonka monipuoliset vaikutukset eivät petä”, kertoo Laaksonen. Tärkeimpänä ominaisuutena Laaksonen kertoo, että tuote ei huononna esimerkiksi pyyhkeiden imukykyä kuten kaupalliset huuhteluaineet, joista jää kalvo tukkimaan ja pilaamaan kuituja. ”Myös pesuainejäämät ja saostumat katoavat pesukoneesta.”

20 tuoksun valikoimasta löytyy valinnanvaraa, puuvillasta ihanaan kukkaistuoksuun.

Uusin tuoksu Freshness, on saatavana myös etikkapohjaisena yleispuhdistusainetiivisteenä sekä käyttövalmiina suihkeena esim. keittön pinnoille. Miedoin ja suosituin Vihreä tee -tuoksu sopii myös tuoksuherkille. Le Pére Pelletier -tuotesarjaan kuuluu pyykkietikan lisäksi kodin tuoksut, silitysvedet, kasvipohjaiset saippuat sekä imuripuuteri, jotka raikastavat hetkessä kodin lisäksi myös esimerkiksi auton.

monipuolinen pyykkietikka

TL-Group tuo maahan Etelä-Ranskan Provencesta hurmaavia kodin tuoksuja sekä täyttötuotteita, joita myyvät hyvinvarustetut sisustus- ja lifestylemyymälät ympäri maan.

 


Lue lisää koti aiheisia julkaisuja.

Liittyvät artikkelit