vaikuttajamedia presser
mikä yhdistää agility-harrastajia
Back on Trackin Krista Virtanen ja Jenna Hiltunen saavat tuotteista jatkuvasti positiivista palautett. Kuvat: Annika Suvivuo

Mikä yhdistää agility-harrastajia, poliisia ja kipupotilaita?

Back on Trackin tekstiilit tekevät yhteistyötä kantajansa kropan kanssa. Tehonsa vuoksi ne päätyivät hetkeksi jopa doping-kohun kohteeksi.

Teksti: Annika Suvivuo

Kun vanha kiinalainen taito yhdistettiin uuteen tekstiiliteknologiaan syntyi hoitava kangas nimeltä Welltex®. Se on materiaali, josta Back on Track valmistaa puettavaa hyvinvointia. Tuotteet alusasuista paitoihin ja peitteistä petauspatjoihin ovat omat lukunsa, mutta tarina alkoi erilaisista suojista ihmisille ja eläimille.

“Miksi käyttää tavallista tekstiiliä, jos voi valita hyvinvointia lisäävän?” kysyy Back on Trackin Suomen johtaja Krista Virtanen aiheellisesti.

Kun lukee käyttökokemuksia Back on Trackin asiakkailta, vastaan tulee muun muassa kipuoireisiin helpotusta saaneita sekä palautumistaan nopeuttaneita urheilijoita.

“Jokunen vuosi sitten Welltex® joutui Ruotsissa doping-kohun kohteeksi. Asia kuitenkin selvennettiin pian, koska kyseessä ei ollut mikään käytettävä aine”, Virtanen kertoo. Patentoidun kankaan teho perustuu kuituihin lisättyihin keraamisiin ainesosiin, jotka heijastavat kehon lämmön takaisin. Infrapuna-säteily vilkastuttaa kudosten verenkiertoa lisäten myös suorituskykyä. “Samalla lihaspinteitä avautuu ja nivelet saavat voitelua”, Virtanen lisää.

“Toimintamme perustuu täysin asiakkaiden hyviin kokemuksiin.”

Krista Virtanen ja varastopäällikkö Jenna Hiltunen iloitsevat siitä, ettei Back on Track ole jäänyt ainoastaan fysioterapeuttien, lääkäreiden ja urheilijoiden sisäpiiritiedoksi. “Ja hyvä niin, sillä toimintamme perustuu täysin asiakkaiden hyviin kokemuksiin.”

Yrityksen kysytyin tuote on polvisuoja istuvuutta lisäävällä tarralla. Tarran voi irrottaa, joten polven turvotus ei aiheuta kiristävää tunnetta esimerkiksi yöllä vaikka hoitoa jatkaisikin unien ajan.

Toimistokoira-Dannyn yllä palautumista nopeuttava loimi, joka käynnistää myös mukavasti alkulämmittelyn.
Niin poliiseista, agility-harrastajista kuin reumapotilaistakin löytyy Back on Track-käsineiden tehokäyttäjiä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ihmisiltä eläimille laajentunut brändi kuuluu nykyisin muun muassa agility-harrastajien ehdottomiin varusteisiin. Hengittävästä ja lämmittävästä materiaalista valmistetut loimet koirille ja hevosille ehkäisevät vammoja sekä lämmittävät ennen ja jälkeen suorituksen. “Sisäloimena takki helpottaa myös selkä- ja lonkkavaivoja ja vähentää jopa eläimen tarvetta kipulääkitykseen”, Virtanen kertoo.

Uusia tuotteita kehitetään jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaan. Voit tutustua laajaan valikoimaan ja brändiin tarkemmin kotisivuilla.


Lue lisää aiheesta lemmikit.

Liittyvät artikkelit