vaikuttajamedia_presser
kauppakeskus kaari

Kauppakeskus Kaari – ihmisen kokoinen kohtaamispaikka

Helsingin Kannelmäessä Kehä I:n ja Helsinki–Tampere-tien tuntumassa sijaitseva Kauppakeskus Kaari haluaa olla osa paikallista yhteisöä ja jonka jokainen kävijä kokee omakseen.

”Teemme mielellämme yhteistyötä paikallisten järjestöjen – muun muassa urheiluseurojen, musiikkiopiston ja seurakunnan – kanssa ja järjestämme yhteistyössä monia osallistavia tempauksia ja elämyksiä Kaaressa. Monet asiakkaistamme osallistuvat järjestöjen toimintaan muutenkin ja siten kauppakeskus näkyy ihmisten arjessa luontevalla tavalla”, kauppakeskusjohtaja Sari Leppänen iloitsee.

”Monista kauppakeskuksista on muodostunut nuorten hengailupaikkoja, mutta meillä asiakasjakauma on monipuolisempi aina nuoresta vanhaan ja lähistön asukkaista kauempaa autolla meille saapuviin ihmisiin. Haluamme olla yhteisön vetovoimainen keskipiste, mihin on helppo tulla ja mistä jokainen löytää haluamansa palvelut.”

”Haluamme olla lähiympäristön viihtyisin ja virkistävin ostospaikka, jonka asiakkaat tuntevat omakseen.”

Koko kauppakeskusta ja sen valikoimaa kehitetään myös asiakkaiden palautetta tarkoin korvin kuunnellen. Myymälä- ja palveluvalikoiman osalta Kaari pitää yllä jatkossakin mahdollisimman monipuolista tarjontaa, jota yritysten vaihtuessa täydennetään aina kokonaisuutta silmällä pitäen.

”Omaan alan kokemukseeni peilaten saamme yllättävän paljon asiakaspalautetta, mikä kertoo omiaan asemastamme osana ihmisten arkea. Viihtyisää ostokokemusta elävöitämme muun muassa erilaisilla pop-up -myymälöillä ja ostosrutiineja helpottavilla palveluilla; tarjoamme esimerkiksi maksuttoman lapsiparkin, rutiininomaisia ruokaostoksia helpottavan Prisma kauppakassi -noutopalvelun ja lahjapakkaamon joulukiireitä helpottamaan”, markkinointipäällikkö Ria Leppävuori valottaa.

”Lopputuloksena asiakkaalle jää enemmän aikaa mielekkäämpään shoppailuun tai hetken rentoutumiseen hyvän ruoan tai kahvilatuotteiden äärellä. Haluamme olla lähiympäristön viihtyisin ja virkistävin ostospaikka, jonka asiakkaat tuntevat omakseen”, Sari summaa.


Lue lisää aiheesta vapaa-aika.

Liittyvät artikkelit