vaikuttajamedia presser
omasali

Omasali on hyvän kunnon olotila

Haluatko huolehtia säännöllisestä lihaskunnosta ja liikunnasta, mutta aika on kortilla? Voit suunnitella kuntosalin myös kotiin, taloyhtiöön tai vaikka työpaikalle. Asiantuntijan opastuksella se käy vaivattomasti. Omasalilta saat kaiken mitä tarvitset alkukartoituksesta, suunnitteluun ja sisustukseen, laitevalinnoista huoltopalveluihin.

omasaliVastaajana Elina Koponen, CEO, Omasali Oy

Mistä lähden liikkeelle, jos suunnittelen kuntosalin rakentamista?

Kannattaa miettiä minkälaista treeniä salilla olisi tarkoitus tehdä ja suunnitella varustus sen mukaan. Tärkeintä on, että laitteet ja välineet ovat helppokäyttöisiä, vähän tilaa vieviä ja tarpeeksi laadukkaita. Monipuolisen kotisalin saa nykyään rakennettua hyvinkin pieneen tilaan. Niinpä kuntoilutarpeiden selvittyä on hyvä suunnitella tilankäyttöä. Omasalin palveluihin kuuluvat mm. suunnittelu- ja sisustuspalvelu. Tilasta luodaan 3D-kuvat. Näin esimerkiksi laitteiden sijoittelua, seinien ja lattian materiaaleja voidaan helposti vaihtaa ja kokeilla. Omasalin asiantuntijoilla on laaja ja syvä kokemus myös markkinoiden laitteista ja välineistä. Heidän opastuksellaan löydetään tiloja ja tarpeita vastaavat laitteet helposti.

Onko laitteita mahdollista vuokrata ja päivittää myöhemmin käyttäjien toiveiden mukaisesti?

Yritykset, yhteisöt ja taloyhtiöt voivat hankkia laitteet leasing-vuokralla, jolloin laitteista maksetaan kk-maksu, ja ne voidaan päivittää uusiin sopimuskauden aikana tai päätyttyä. Kotitalouksille tarjoamme osamaksumahdollisuuden. Yhä enemmän halutaan avaimet käteen -palvelua, jolloin kk-maksuun sisällytetään kaikki: suunnittelu, tarvittavat sisustuselementit (matot, peilit, seinät), laitteet ja välineet sekä asennus- ja huoltopalvelut.

Millaisiin kustannuksiin kannattaa varautua perustamisvaiheessa? Entä kuntosalin ylläpitokustannukset?

Edullisimmillaan puhutaan muutamista sadoista euroista. Perussääntönä voidaan pitää, että hyvän kotikuntosalin saa samalla kk-hinnalla kuin kuntosalijäsenyyden. Yritys- ja taloyhtiösalin kk-maksu liikkuu 200-400€ välillä. Omasalin asiantuntijat tulevat mielellään veloituksettomalle kartoituskäynnille, jossa varmistetaan asiakkaan tarpeisiin, tiloihin ja budjettiin sopiva kokonaisuus.


Lue lisää aiheesta vapaa-aika ja hyvinvointi.

Liittyvät artikkelit