vaikuttajamedia presser
pientä kivaa parvekkeelle
Kuvat: Pientä kivaa -blogi

Pientä kivaa parvekkeelle

Pientä kivaa on blogi pullollaan pieniä ja kivoja sisustus- ja pukeutumisvinkkejä, näperrystä, käsitöitä ja riemukkaita oivalluksia arkeen ja juhlaan. Blogi perustettiin 8 vuotta sitten Roosan ja Petran, kahden DIY-intoisen näpertelijän toimesta.

Pientä kivaa on blogi pullollaan pieniä ja kivoja sisustus- ja pukeutumisvinkkejä, näperrystä, käsitöitä ja riemukkaita oivalluksia arkeen ja juhlaan. Blogi perustettiin 8 vuotta sitten Roosan ja Petran, kahden DIY-intoisen näpertelijän toimesta.


Kotoisa keidas

DIY

Roosan parvekkeen sohvana toimii itse rakennetut säilytyslaatikot, jotka tuovat samalla lisää säilytystilaa. Selkätyynyjen päälliset on ommeltu räsymatoista ja kuvioitu kangasvärillä leimaten. Kukkaruukut ovat vanhoja säilyketölkkejä, joihin on lisätty rouheutta kolhimalla vasaralla ennen maalausta.


Väriä ja tunnelmaa kesäiltoihin

Kirkkaat väriyhdistelmät ja koristevalosarjat luovat Petran parvekkeelle kesätunnelmaa. Yhdistämällä erilaisia kankaita ja materiaaleja sohvatyynykokoelmasta saa houkuttelevan rentoutumispaikan. Vanhan villapaidan voi hyödyntää tyynynpäällisenä poistamalla hihat ja kaulus ja ompelemalla saumat käsin umpeen. Viitseliäs neuloo itse kauniin palmikkokuvion paksusta langasta.

pientä kivaa parvekkeelle

DIY


DIY

Kokeile itse!

DIY Yrttiteline säilyketölkeistä

Kesällä on ihana kasvattaa yrttejä itse, ja lasitetulla parvekkeella yrtit pärjäävät loistavasti vähän viileämmässäkin ilmassa.

Edullisen yrttitelineen rakennat vanhoista säilykepurkeista.

Työvaiheet ja tarvikkeet: 

säilyketölkkejä, spraymaalia, maalarinteippiä, pora, ruuveja, muttereita ja prikkoja sekä ketjua ripustamiseen.

  1. Poista säilyketölkeistä etiketit ja pese tölkit hyvin.
  2. Poraa säilykepurkkeihin kolme reikää ripustamista varten. Halutessasi maalaa tölkit kokonaan tai puoliksi spraymaalilla.
  3. Kiinnitä ketju ruuvien ja mutterien avulla purkkeihin, lisää yrtit ja ripusta roikkumaan!

Tarkemmat työvaiheet ja lisää ideoita löydät Pientä kivaa -blogista
pientakivaa.blogspot.fi
Instagram: pientakivaa


Lue lisää aiheesta koti.

Liittyvät artikkelit