vaikuttajamedia_presser

Toimitus suosittelee

Ideoita arjen hyvinvointiin ja yhteisiin hetkiin.

Parisuhdepeli aikuiseen makuun!

Matkustaminen on joillekin pareille unelma, toisille oikea painajainen! Vastaa erilaisiin kysymyksiin ja selvitä, miten hyvin sinä ja kumppanisi ymmärrätte toisianne. Tämä viihdyttävä peli aikuisille synnyttää takuulla keskustelua ja hauskoja tilanteita! Katso lisää, tactic.net.

Maailmankuulut palju- ja saunahatut

Joutsalaisen Pikkupuoti Oy:n valmistama maailmankuulu palju-/saunahattu. Hattu on yhden koon tuote, joka sopii sekä miehille että naisille. Materiaali 100% puuvillafrotee. Mainio tuote myös avantouimareille.

toimitus suosittelee

Kuuma vinkki huuliherpestä vastaan

Talvi ja pakkaskausi ovat useille huuliherpeksestä kärsiville kärsimyksen aikaa.

HERPOtherm® on kätevä, huulipunan kokoinen laite, joka estää tehokkaasti huuliherpesrakkuloiden synnyn. Myöhemminkin aloitettu käyttö nopeuttaa ja helpottaa rakkulan paranemista. Laitteen teho perustuu yksinomaan keskitettyyn lämpövaikutukseen, eli hypertermiaan. Laitteen käyttö on helppoa ja huomaamatonta eikä se jätä jälkeä ihoon. HERPOtherm® ei sisällä lainkaan kemiallisia aineita, joten se sopii erinomaisesti allergikoille, lapsille ja raskauden aikana. Yli 12-vuotiaat voivat käyttää laitetta itsenäisesti.

Laite on saatavissa herpotherm.fi-verkkokaupasta ja apteekeista.

Taivaallinen harjausnautinto maissiharjalla!

Kokeile edullisesti Duroyn luontoystävällistä ECO-harjaa! Uutuusharja on tehty ekologisesti maissista. Sen runko on spiraalimainen, joka joustaa päätä myötäillen. Pampulapäiset piikit joustavat eivätkä venytä märkääkään hiusta. Se avaa takut ja käy ohuille ja paksuille, suorille ja kiharoille hiuksille. Hinta 16,00€

Tiedustelut www.duroy.fi

toimitus suosittelee

 

Vankista niveliäsi ainutlaatuisella tehoaineella

FinCollagen Active on bioaktiivista kollageeniproteiinia sisältävä ravintolisä nivelille. Proteiinin lähteenä se tukee luuston pysymistä normaalina ja sopii erityisesti aktiiviliikkujille, urheilijoille ja ikääntyville ihmisille.

Jauhe on helppo sekoittaa nesteeseen tai ruokaan. Kokeile esimerkiksi viiliin, jogurttiin tai smoothieen sekoitettuna. Tuote on kliinisesti tutkittu ja se sopii päivittäiseen käyttöön.

Apteekista ja jälleenmyyjiltä. Listan jälleenmyyjistä löydät nutrielixir.fi-verkkokaupasta.


Lisää artikkeleita aiheesta vapaa-aika.

Liittyvät artikkelit