vaikuttajamedia_presser
3 askelta täydellisiin hiuksiin
”Tiimimme on parissa vuodessa kasvanut muutamasta ihmisestä noin kahdenkymmenen ammattilaisen mahtavaksi joukkioksi”, iloitsee Nordic Beauty Importin toimitusjohtaja ja perustajajäsen Johanna Rönkkö (oikealla). Kuva Milka Alanen/Presser Oy

3 askelta täydellisiin hiuksiin – omassa kylpyhuoneessa

Kukapa ei haluaisi, että hiukset näyttäisivät upeilta muulloinkin kuin kampaajalta tullessa. Tai arkimeikki täydellisen huolitellulta ja iho siloiselta. Nordic Beauty Import tuo kauneussalongin kotiisi.

Joka kodin kauneudenhoitotarvikkeet ovat viime vuosina kokeneet mullistuksen. Et ehkä ole kiinnittänyt asiaan huomiota, mutta esimerkiksi perinteiset, kumiset hiuslenkit ovat katukuvassa lähes täysin saaneet väistyä hellävaraisten puhelinlankapompulana tunnetun Invisibobble-hiuslenkin tieltä. Myös Tangle Teezer –hiusharjat ja Beautyblender -levitys- ja häivytyssienet ovat olleet ilmiömäinen menestys.

Kaikkia edellä mainittuja tuotteita yhdistää innovatiivisuus ja upea lopputulos. Niitä kaikkia myös tuo Suomeen Nordic Beauty Import. Mistä tunnistat hittituotteen, toimitusjohtaja Johanna Rönkkö?

”Seuraamme todella tarkkaan mitä maailmalla ja etenkin USA:ssa alalla tapahtuu”, Rönkkö kertoo. ”Kriteereinämme on, että tuotteet ovat alkuperäisiä, parhaita kategoriassaan ja saaneet ylitystä tuhansilta ammattilaisilta voittaen palkintojakin. Maahantuomme vain laadukkaita brändejä, emmekä kopioita, joissa valmistusolot ja laatu ovat aina kyseenalaisia. ”Luotamme kyllä siihen, että mikä toimii tiimillä, toimii myös muilla.”

Hiustenhoidon uudet säännöt

Eräs kampaajien salaisuuksista on useamman välineen ja oikean tekniikan käyttö upeaan lopputulokseen. Me kuluttajat olemme taas tottuneet siihen, että riittää kun kylpyhuoneesta löytyy yksi kampa ja yksi harja. Kenties jotkut meistä ovat tietoisia, että etenkin märkien hiusten hellävarainen kohtelu on kaiken a ja o. Juuri kosteiden ja takkuisten hiusten käsittelyyn englantilainen Shaun P. kehitti ensimmäisen Tangle Teezer -harjansa. Hius liukuu harjasten välistä nykimättä ja repimättä, avaten takut hellävaraisesti. Moni ihmettelee harjan varrettomuutta, harjattomuus kuitenkin varmistaa sen, ettei takkuja avaa vahingossakaan väkisin vipuvoiman avulla.

”Nyt täytyy muistaa, että se malli ei ole tarkoitettu föönausta tai stailausta varten”, opastaa Johanna Rönkkö ja esittelee sarjan uuden Round Tool -mallin. ”Föönaus on tämän avulla nopeaa ja lopputulos uskomattoman kuohkea, jopa meidän suomalaisten ohuissa kutreissa. Ensimmäinen pyöröharja mikä ei jää jumiin hiuksiin edes amatöörin käsissä” toteaa Rönkkö omasta kokemuksestaan. Kolmivaiheisen hiustenlaiton viimeistelee The Ultimate –harja, joka selvittää pienempiä kuivan hiuksen takkuja ja silottaa hiuksen pintaa. Tässä viimeistelyharjassa Tangle Teezer saa myös varren – mikä helpottaa kampauksien, poninhännän ja pitkien hiuksien viimeistelyssä sekä silottaa kuivan hiuksen pinnan. Johanna korostaa kuitenkin, että viimeistelyharjaa ei ole tarkoitettu märille hiuksille tai vaikeiden takkujen aukaisemiseen. Tätä varten on takkuharja ja perinteinen Tangle Teezer.

Kuva: Nordic Beauty Import
Pikainen pikkujoulukampaus

Ensin tyviväri ja harmaat piiloon Color WOW tyviväripuuterilla. Jokaisessa puuterissa on 7 pigmenttiä mikä takaa täysin luonnollisen lopputuloksen. Vedenkestävä tyvipuuteri ei lähde valumaan hikoillessa tanssilattialla, vaan kestää seuraavaan shampoopesuun saakka.

Vaihe 1. Kuva: Milka Alanen
täydellisiin hiuksiin
Vaihe 2. Kuva: Milka Alanen
täydellisiin hiuksiin
Vaihe 3. Kuva: Milka Alanen

Tutustu myös muihin Nordic Beauty Importin kauneustuotteisiin: www.nordicbeautyimport.com


Lue lisää aiheesta hyvinvointi.

Liittyvät artikkelit