vaikuttajamedia presser
liisa punkari

Työntekijäkokemus: myynnin ja markkinoinnin harjoittelu

Liisa Punkari on toiminut Presserillä myynnin & markkinoinnin harjoittelijana lokakuusta 2020 alkaen. Millaista harjoittelussa on oikeasti ollut? Liisa kertoo kokemuksestaan Presserillä.

1 Miksi kiinnostuit Presseristä harjoittelupaikkana?

Opiskelen yliopistossa Ruotsissa, pääaineenani markkinointi. Tiesin viettäväni tulevan syksyn Suomessa, joten harjoittelupaikan löytäminen oli ajankohtaista. Näin Presserin ilmoituksen Linkedinissä ja työnkuva kuulosti mielenkiintoiselta ja minulle sopivalta.

2 Millaisia töitä olet harjoitteluaikanasi tehnyt?

Olen mm. päivittänyt verkkosisältöjä, tehnyt SEO-optimointia, koordinoinut vaikuttajablogisisältöjä ja asiakaspalautteita, päivittänyt Instagram-sisältöjä, prospektoinut ja kontaktoinut uusia potentiaalisia asiakkaita.

3 Mikä on ollut opettavaisinta?

Koko kokemus itsessään on ollut opettavainen. Varsinkin kun ottaa huomioon, että Presser on ensimmäinen oman alan työ ja kaikki on ollut ihan uutta minulle. On ollut opettavaista nähdä läheltä, miten sisältömarkkinointi käytännössä rakentuu. Opettavaista on myös ollut nähdä miten kommunikaatio eri toimijoiden välillä toimii.

4 Onko jokin asia työelämässä yllättänyt sinut?

Ei sinänsä, olen tehnyt paljon töitä lukion jälkeen ja kesäisin, mutta Presser työpaikkana oli minulle ensimmäinen niin sanottu oman alan työ. On ollut kiva nähdä, mitä se tarkoittaa ja mitä kaikkea se sisältää. Presserillä minut ehkä yllätti se, kuinka avoimesti toimitusjohtaja Jasmine Jussila hoitaa kaikki asiat, ja mikään asia ei ole niin salainen, ettei siitä voisi kertoa myös minulle. Asiat hoidetaan läpinäkyvästi.

5 Mikä on ollut harjoittelusta saamasi tärkein oppi?

Kaikkea ei tarvitse osata heti ja apua saa aina, kun sitä pyytää!

6 Mistä saavutuksesta olet erityisen ylpeä?

Tämä ei ehkä ole saavutus, mutta olen ylpeä siitä, että pystyin hoitamaan vaihtovuoteni Aalto yliopistossa hyvillä numeroilla ja samalla käymään arkena töissä. Asioiden priorisointi ja järjestely ovat olleet tärkeässä roolissa.

7 Millaiset jatkosuunnitelmat sinulla on?

Aloitan kandin kirjoittamisen joulun jälkeen ja valmistun tulevana keväänä. Tarkoituksena on hakea maaliskuun yhteishaussa maisteriohjelmiin Suomessa.


Haluatko sinäkin harjoittelijaksi Presserille oppimaan uutta ja rakentamaan uraasi myynnin ja markkinoinnin parissa? Olemme jatkuvasti kiinnostuneita innokkaista tulevaisuuden talenteista. Katso tiedot avoimesta harjoittelupaikasta ja hae rekry@presser.fi


Lisää sisältöjä Presserin Instagramissa.

Liittyvät artikkelit