vaikuttajamedia presser
kosmeettinen hoitosarja

O-LIVE – kosmeettinen hoitosarja vaikeimpiinkin iho-ongelmiin

Kuvittele ihonhoitosarja, joka yhdistää aktiivisen hapen ja luonnonmukaisen kasviöljyn. Lopputulos on bakteerien vihollinen ja antioksidanttien ystävä.

Otsonikerros on luonnon oma väline ja keino puhdistaa ilmaa. Siitä muunnetut happimolekyylit yhdistettynä luonnon öljyihin tekevät ihmeitä iholle. Suomen Otsoniterapia on 10 vuoden ajan valmistanut otsonoituja öljyjä sairaanhoitoon sekä ihonhoitoon.

”O-LIVE-sarjan tuotteet ovat ainutlaatuisia terveysvaikutuksiltaan – ne hoitavat, kosteuttavat, puhdistavat ja uudistavat ihoa. Niistä löytyy apu ruusufinnin ja aknen kaltaisiin vaivoihin. Normaali iho hyötyy otsonoitujen öljytuotteiden tehosta antioksidanttien ja solujen kasvuna”, selittää toimitusjohtaja Pekka Mäkelä.

 Terve iho – nuorekkaampi iho

O-LIVE tuotteet ovat antimikrobisia ja vapauttavat happea iholla. Iho paranee ja uudistuu nopeammin – tuloksena nuorentunut iho.

”Sarjasta löytyy tuotteet päästä varpaisiin. Ihoöljyistä otsonoidusta oliiviöljystä löytyy eri vahvuuksia, joista valitaan vahvuus iho-ongelman vakavuuden mukaan. Normaali-ihon päivittäiseen kauneusrutiiniin sopii mainiosti vaikkapa normaalivahvuinen O-LIVE öljy (yöksi vaikuttamaan) ja päiväksi OxyCream.”

O-LIVE tuotteita saa Suomen Otsoniterapian verkkokaupasta www.suomenotsoniterapia.fi sekä Ruohonjuuri-, Life- ja Luontaistuntija-ketjujen kaupoista.


Meikkitaiteilija, stylisti sekä muoti- ja kauneustoimittaja Ida Jokikunnas:

”Minulla puhkesi pari vuotta sitten POD eli suunympärysihottuma, johon kokeilin monenlaisia hoitokeinoja ja tuotteita. Välillä vaihdoin kokonaan luonnonkosmetiikkaan ja ruokavaliotakin säädin sopivaksi.

Minulle kuitenkin vinkattiin vielä O-LIVE otsonoiduista öljyistä. Itse aloitin testailun nimenomaan suunympärysihottuman hoitoon, mutta ilokseni tuotteista oli apua muihinkin iho-ongelmiin.

POD alkoi parantua, eikä enää uusiutunut. Toki ihottuma oli ollut melko oireeton myös muiden muutosten seurauksena. Olen kärsinyt myös aikuisiän aknesta, couperosasta ja yleensäkin erittäin hankalasta ihosta. Näihin muihinkin iho-ongelmiin O-LIVE otsonoitu öljy auttoi vauhdikkaasti. En ole pitkään aikaan löytänyt mitään täysin uutta ihonhoitomuotoa, mistä olisin näin innoissani!”

Teksti: Daniela Holm • Kuvat: Kim Ekman

Liittyvät artikkelit