vaikuttajamedia presser
Jasmine Jussila: kesällä nautitaan

Jasmine Jussila: Kesällä nautitaan!

Kesäaika 2019 -lehti julkaistaan Iltalehden koko painoksen yhteydessä perjantaina 7.6.2019

Valoisa vuodenaika kannustaa hyötyliikkumaan. Pienet matkat taittuvat kevyesti kävellen ja ulkoilmasta nautiskellen. Lähikauppaostoksillekin fillaroi ihan mielellään ja ostoskassi täyttyy helposti kauden tuoreista vihanneksista ja marjoista. Auringon kevyesti päivettämä iho saa meidät tuntemaan olomme kauniimmiksi ja innoittaa entisestään panostamaan ulkoiseen habitukseen. Liikkumaan, syömään hyvin ja hymyilemään enemmän.

Tähän julkaisuun kokosimme hymyilevän kesän reseptejä vapaa-aikaan, kauneuteen ja herkutteluun. Poimimme tämän hetken kiinnostavimpia brändejä ja pyysimme heiltä tietoa, inspiraatiota ja mausteita parhaaseen kesään. Julkaisun tuotannon lomassa innostuin itsekin päivittämään kosmetiikkalaukkuni Mavalan herkullisilla värikynsilakoilla ja hoitotuotteilla, tarjoilin syntymäpäiväjuhlissani Sevanin falafeleja ja hummuksia, sain myös mieheni innostumaan hyönteisruuan proteiinipitoisuuksista sekä inspiroin itseäni liikkumiseen Yvetten treenivaatteita valikoiden. Koodilla KESÄ20 sinäkin saat mukavan lukija-alennuksen verkkokauppatilauksista.

Kesä on meille suomalaisille pitkään odotettu jakso, aika, jolloin lataamme positiivisuuden akut. Muistetaan hymyillä, sillä tunteet tarttuvat!

Kaikki Kesäaika 2019 -julkaisun artikkelit löydät tästä linkistä.

Liittyvät artikkelit