vaikuttajamedia presser
Advisory board
Bridge Impactin neuvontantajiksi kutsutut Henri Hietala, Mikael Jungner ja Suman Rath.

Kyvykkyystoimisto hakee vahvaa kasvua Advisory Boardin tuella

Avainhenkilöiden suorahakuja ja johdon konsultointia toteuttava Bridge Impact on erikoistunut oikean kyvykkyyden tunnistamiseen. Yhtiön neuvonantajiksi on kutsuttu joukko nimekkäitä liike-elämän osaajia.

Yritys tarvitsee oikeanlaista kyvykkyyttä toteuttaakseen strategiaansa sekä vastatakseen eteen tuleviin yllättäviinkin tilanteisiin. Vahvan kasvuvaihteen päälle laittanut kyvykkyystoimisto Bridge Impact Oy on nyt kutsunut Advisory Boardiinsa rautaiset liike-elämän nimet: Mikael Jungner, Henri Hietala sekä Suman Rath.

Tarkoitus on rakentaa neuvonantajien verkosto, josta voidaan hakea näkemyksiä, mutta jossa ajatuksia ja ideoita ammennetaan myös omaan tekemiseen.

”Nopeassa kasvussa tunnistimme huutavan tarpeen saada uudenlaista kyvykkyyttä myös omaan lähipiiriimme. Neuvonantajamme jakavat arvomme ja haluavat pyyteettömästi auttaa meitä onnistumaan tavoitteissamme”, kertoo yksi Bridge Impactin perustajista, toimitusjohtaja Kari Paananen.

Yhtiönä Bridge Impactin visiona on olla ryhmä huippuosaajia, joka toimii asiakkailleen luotettuna kumppanina kaikkiin kyvykkyysasioihin liittyen. Systemaattisella toiminnalla liiketoimintaa pyritään laajentamaan ensin Suomessa ja sen jälkeen kansainvälisesti.

Advisory Boardissa kokonaisvaltaisuutta ja substanssiosaamista

Jokaisella nyt mukaan kutsutulla neuvonantajalla on näkemyksellistä osaamista Bridge Impactin kasvulle keskeisistä tekijöistä. Lisäksi he ovat innostuneita yhtiön toiminta-ajatuksesta ja arvolupauksesta. Mikael Jungner kertoo vaikuttuneensa toiminnan ytimessä olevan Capability Design® -metodin kokonaisvaltaisuudesta.

”Ideat ja ihmiset liikkuvat vapaasti. Teknologiset ratkaisut ovat käytännössä kaikkien saatavilla melko kustannustehokkaasti ja kilpailu on tiukkaa. Silloin organisaation menestys riippuu sen kyvykkyydestä.”

Lukuisissa yhteisöissä vaikuttanut Jungner uskoo laaja-alaisesta kokemuksestaan olevan hyötyä erityisesti asiakkaiden todellisten ongelmien tunnistamisessa. Hän tietää miltä kyvykkyysongelma tuoksuu, maistuu ja tuntuu.

”Mikael on aivan uskomaton ajatusten haastaja ja kiteyttäjä. Hänen merkittävä kokemuksensa muutosjohtamisesta yhdistettynä teräviin ajatuksiin on jo vienyt konseptiamme huimasti eteenpäin”, Paananen kiittää.

”Henri Hietala taas on Business Designin superosaaja, joka näkee metodimme täydentävänä palasena Business Designin viitekehitykseen. Hän on toiminut niin konsulttina kuin CHRO-positiossa ja on ollut tärkeä apu jo yrityksemme alkuvaiheista lähtien.”

Suman Rathia Paananen luonnehtii moderniksi johtajaksi, jolla on kansainvälinen kokemus sekä suuryhtiöistä että startup-puolelta.

”Sumanin pohjaton kiinnostus johtamisen psykologiaan on tuonut toimintaamme useita silmiä avaavia oivalluksia”, Paananen kertoo.


Lisää aiheesta kyvykkyys.

Liittyvät artikkelit