Kokeilitko jo näitä? Talvikauden herkkusuosikit

Listasimme kauden kiinnostavimpia elintarvikkeita. Näistä tuliaisista ilahtuu jokainen isäntä ja emäntä.

1. Glögi & inkivääri luumumarmeladissa!

Hungry Chef ajatteli luumumarmeladin uudestaan ja maustoi sen tutuilla, jouluisilla mausteilla. Chefin luumumarmeladi on tehty Suomessa Sunsweetin mehukkaista luumuista. Juuri sopivan kokoisessa pakkauksessa marmeladista riittää täytettä kymmeneen torttuun. Lisäksi Chefin marmeladissa on vähemmän sokeria kuin muissa vastaavissa tuotteissa, mutta makua sitäkin enemmän!

2. Kouvolan Lakritsin Lakritsijauhe – kokeile sitruunalakritsitahnaa!

1 dl Kouvolan Lakritsi lakupaloja
1 dl kuohukermaa
1 tl Kouvolan Lakritsi Lakritsijauhetta
2–3 dl sitruunatahnaa (lemon curd)

Laita lakritsipalat, kuohukerma ja lakritsijauhe kasariin. Anna kiehua miedolla lämmöllä usein sekoitellen, kunnes lakupalat pehmenevät. Jauha seos tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella ja sekoita sitruunatahnaan. Tarjoa esim. köyhien ritarien kanssa. Reseptin on luonut Hellapoliisi.

3. Soosipoikien chilinen glögi – aidoista marjoista ja chilistä

Poikien pienessä soosipajassa Lempäälässä valmistuu tämän sopivasti lämmittävän Glögin lisäksi myös koko joukko herkullisia chilikastikkeita. Kaikki tuotteet ovat lisäaineettomia ja oikeista tuoreista raaka-aineista käsityönä tehtyjä.

Tsekkaa meininki Soosipoikien somesta @soosipojat

4. REINDEER – Leppäsavustettua ja ilmakuivattua poronlihaa

Luonnonmukaisin menetelmin ilman lisäaineita tuotettu rapea porosipsi on valmistettu 100% Lapin erämaassa vapaana kasvaneen poron lihasta. Maukas sipsi sopii nautittavaksi sellaisenaan suolaisena pikkupurtavana tai osana tarjoilua sekä tehokkaana välipalana retkeilyyn ja liikuntaan.

5. UUTUUS! BEEF N’ BEER – Naudanlihasipsit oluen oheen

Rapea naudanlihasipsi on valmistettu 100% suomalaisesta, korkealuokkaisesta naudan pihvilihasta. Beef n’ Beer on maustettu chilillä ja humalalla, joka nimensä mukaisesti sopii erityisesti tarjoiltuna mallasjuoman kanssa.

6. UUTUUS! BEEF N’ WINE – Naudanlihasipsit viinin ystäville

Beef n’ Wine on saanut makua punaviinistä ja merisuolasta. Sipsit sopivat nautittaviksi myös sellaisinaan suolaisena pikkupurtavana tai tehokkaana välipalana.


Lue lisää aiheesta ruoka.

Liittyvät artikkelit