Toimitus suosittelee: kauden kiinnostavimmat elintarvikkeet

Testasimme kauden kiinnostavia elintarviketuotteita ja listasimme toimituksen suosikit.

Teksti: Jasmine Plavsic & Jutta Närhi

Herkuttele kypsänä poimituilla tomaateilla.

NAMS-tomaatit pomitaan silloin kun ne ovat parhaimmillaan, eli täysin kypsänä. Loistavan maun lisäksi porilaiset NAMS-tomaatit ovat turvallista lähiruokaa, jotka viljellään ympäristöystävällisesti kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Koko pakkaus on 100 % kierrätettävä ja se suojaa tomaatteja kolhuilta. Suljetussa rasiassa myös hygienia säilyy: ostaja on ensimmäinen, joka koskee tomaatteihin pakkaamon jälkeen.


Marjajauheilla terveyttä välipaloille!

BERRYFECT® on yhdistänyt suosituimmat ja terveellisimmät marjat kolmeksi uudeksi tuotteeksi: karpalo-puolukka-, mustikka-mustaherukka- ja tyrnijauhe. Marjajauheet sisältävät runsaasti mm. E-vitamiinia, kaliumia, flavonoideja sekä ravintokuitua. Ne suojaavat soluja, edistävät hermoston ja lihasten toimintaa, auttavat verenpaineen normaalitason ylläpidossa ja tukevat suoliston toimintaa.

Säilöntäaineettomissa ja gluteiinittomissa BERRYFECT® marjajauheissa ravintoaineet säilyvät pitkään. Lisää puuroon, jogurttiin, smoothieen ja käytä leivonnassa.  Hinta 5,90 €


Fazer juuresleipä – 1/3 jauhoista korvattu kasviksilla.

Moni meistä rakastaa leipää ja nyt sen herkullisesta mausta ja terveellisyydestä voi nauttia täysin sydämin. Fazer juuresleipä on uudenlainen tuoteperhe, jonka maku ja tervellisyys perustuvat juuresten ja kasvisten suureen määrään. Jopa kolmannes leivän jauhoista on korvattu juureksilla ja kasviksilla!

Perheen uusin jäsen on runsaskuituinen Kaura 100 % Bataatti & Linssi, joka sisältää muun muassa viljasta, palkokasveista ja siemenistä peräisin olevaa proteiinia jopa 16 %. Pakkauksen Parempi leipä -merkki kertoo, että kädessäsi on taatusti terveellinen ja herkullinen leipä!


Hunaja + kuitu = Mieleinen

Hunajayhtymän uusimmassa tuotteessa hunajaan yhdistyy vatsan hyvinvointia edistävää kuitua. Mieleinen pysyy aina juoksevana, siinä on 48 % vähemmän hiilihydraattia ja 26 % vähemmän energiaa kuin täyshunajassa. Suomalainen tuote on gluteeniton ja sopii hyvin myös ruuanlaittoon.


Tervetuloa kesä ja uusi NOBE aloe vera meloni!

NOBE aloe vera tuoteperhe kasvaa jälleen uudella kesäisellä maulla – NOBE aloe vera melonilla. Kuten muutkin NOBE aloe vera-juomat, myös uutuusjuoma sisältää 50 % aloe veraa ja tietysti vain luonnollisia aromeja sekä väriaineita. NOBE aloe vera on hyvänmakuinen, hiilihapoton juoma, joka on saanut inspiraationsa Kaukoidästä.

NOBE aloe vera on myös ympäristöystävällisen valinta: juomien kuljetuksista aiheutuvat päästöt kompensoidaan istuttamalla puita Panamassa yhdessä Tropical Mixin kanssa.

Liittyvät artikkelit