vaikuttajamedia presser
uutuudet kaiken ikäisille
Kuva: Semper Snacks

Semper Snacks -uutuudet kaiken ikäisille: Luonnollinen välipala menevään elämäntyyliin

Paljon ravintokuitua sisältävät patukat ja ihanan paksut smoothiet sopivat tasapainottamaan pitkienkin päivien ateriarytmiä. Ne eivät sisällä gluteenia tai laktoosia ja sopivat vegaaneille.

Monet yhdistävät pohjoismaisen elintarvikeyrityksen Semperin lastenruokien valmistamiseen. Semperin uudet, terveelliset välipalatuotteet on kuitenkin suunniteltu erityisesti aikuisen menevään arkeen. Ainesosalista on lyhyt: useita superruokia, ei lisättyä sokeria, säilöntäaineita, gluteenia tai laktoosia.

”Luonnolliset välipalat on helppo ottaa mukaan eikä niitä tarvitse säilöä kylmässä. Avatun smoothien voi myös sulkea uudelleen. Vaikka tuoteryhmä onkin suunnattu pääasiassa aikuiseen makuun, sopivat tuotteet välipalaksi aina päiväkoti-iästä vanhainkotiin saakka”, kertoo tuotepäällikkönä Semperillä toimiva Annette Göransson.

Paksussa, hedelmäisessä smoothiessa on ruokaisa koostumus ja se sisältää kauran luonnollista hyvää. ”Helposti avattavalla korkilla suljettu, pussimainen pakkaus mahdollistaa, että se on kätevä ottaa mukaan matkaan ilman pelkoa aukeamisesta tai särkymisestä”, sanoo Annette.

”Luonnolliset välipalat on helppo ottaa mukaan eikä niitä tarvitse säilöä kylmässä.”

”Smoothien voi hörppäistä vaikka ennen aamulenkkiä, se ei jää vatsaan hölskymään. Se sopii hyvin myös töiden jälkeen, kun on nälkä ja kaupassa pitäisi vielä käydä ennen ruuanlaittoa. Itse käytän sitä usein välipalana ennen treeniä rahkan kaverina”, kertoo Annette, joka päivätyönsä ohella liikkuu paljon ja ohjaa ryhmäliikuntatunteja.

Hedelmäiset patukat vievät makeannälän

Hedelmäiset täysjyväkaurapatukat sisältävät paljon ravintokuitua ja ovat sopivan pieniä vaikka käsilaukkuun sujautettaviksi. Pehmeät välipalapatukat mahtuvat pieneen tilaan, mutta antavat paljon energiaa. Koska niihin ei ole lisätty sokeria ne ovat loistava välipala koululaiselle, harrastuksiin tai esimerkiksi patikkaretkellä.

Maukkaan hedelmäiset ja suussa sulavat taateli-cashewpatukat taltuttavat makeanhimon ja ovat silti terveellisiä. Taatelipohjaiset patukat pistävät suun makeaksi, mutta sisältävät runsaasti ravintokuitua ja energiaa vain 127 kaloria patukkaa kohden.

Tarjoaisitko sinäkin seuraavissa juhlissa keksien ja karkkien sijaan palasiksi leikattuja kaura- ja taatelipatukoita?


Lue lisää ruoka juttuja.

Liittyvät artikkelit