vaikuttajamedia presser
kahvielämys

Kahvielämys kotiin toimitettuna

Vaaditko sinäkin kahvilta ensisijaisesti makua, mutta artesaanikahveja ei ole tarpeeksi helposti saatavilla? Suomalainen Slurp toimittaa kotimaisten pienpaahtimoiden kahveja kotiovelle tai työpaikalle, omien makumieltymystesi mukaisesti räätälöitynä. Kysyimme Slurpin perustajajäseneltä Tero Rehulalta, mistä Slurpissa on kyse.

Mistä idea kotiin toimitettavasta artesaanikahvista sai alkunsa?

Kaikki lähti kupillisesta käsinpaahdettua artesaanikahvia. Ensimmäinen kulaus oli ikimuistoinen elämys. Oivalsin, että kahvista voi myös oikeasti nauttia sen sijaan, että sitä juo vain polttoaineena. Halusimme tuoda artesaanikahvit kaikkien saataville.

Kuinka laaja valikoima on ja miten tilaaminen käytännössä toimii?

Slurpin valikoimaan kuuluu 20 kotimaista pienpaahtimoa. Tilauksessa asiakas asettaa omat mieltymyksensä, joiden perusteella valitsemme hänelle parhaat kahvit. Uusi kahvi saapuu säännöllisesti kahden tai neljän viikon välein suoraan postiluukkuun.

Mikä palvelussa on kaikkein parasta?

Parhaita puolia on useita: kahvi on aina tuoretta, sen saa papuina tai jauhettuna, palvelu helpottaa arkea ja tekee kahvihetkistä elämyksiä. Lisäksi Slurpin kahvit ja palvelu on ekologinen ja eettinen valinta.

Kenelle suosittelet Slurpin kokeilemista?

Suosittelen Slurpia kaikille hyvän kahvin ystäville ja erityisesti niille, jotka ovat kiinnostuneita uusista makuelämyksistä. Joillekin suurin syy tilaamiseen on palvelun helppous. Palvelun voi myös peruuttaa milloin tahansa, joten kannattaa kokeilla heti!

LUKIJAETU: Balanssin lukijana saat 7€ alennuksen ensimmäisestä kahvitilauksesta. Esimerkiksi 200g kahvitilauksesta maksat vain 2,89€ sisältäen postikulut. Katso lisää slurp.coffee/balanssi.

Lisää aiheesta ruoka.

Liittyvät artikkelit