Kuvituskuva: Unsplash

Elämykset työyhteisön rakentajana

Digitalisoituvassa maailmassa aitojen kohtaamisten merkitys on korostunut. Helsinkiläinen Starsquad tarjoaa tunnekokemukset ja elämykset suoraan aitiopaikalta.

Yhteiset tapahtumat ja elämykset rakentavat organisaatiokulttuuria ja nostavat tiimihenkeä. Monipuoliset elämykset ovat nykyaikainen tapa sitouttaa henkilöstöä ja erottautua työnantajamarkkinoilla. 

Yhdessä jaetut urheilu- ja musiikki kokemukset jättävät muistijäljen, niin työyhteisössä kuin asiakassuhteissakin. Lopultahan ihminen ostaa ihmiseltä, johon luottaa”, muistuttaa Heikki Pohjonen, joka vastaa Starsquadin digitaalisesta markkinoinnista ja myynnistä. Erilaisia vip-paketteja suunnitteleva yritys tarjoaa elämyksiä ja kokemuksia – kohtaamisia, jotka jättävät pitkän muistijäljen.

Pohjonen kertoo vip-kokemuksiin liittyvän monenlaisia tunteita. ”Joku nauttii eniten siitä, että voi jakaa elämyksen oman porukan kanssa. Toinen arvostaa lyhyempiä jonoja, kuljetuksia, pääsyä lavan läheisyyteen tai artistien tapaamisia.” Kaikkiaan kyseessä on kuitenkin kokemus, joka on omiaan luomaan upean elämyksen isolle porukalle tai läheisimmille.  

Yhdessä koetut elämykset syventävät tunne sidettä 

Kustomoiduissa tapahtumissa on myös yhteiskunnallisesti tärkeitä piirteitä. Pääsyynä tapahtumaan osallistumiselle on usein uusien ihmisten tapaaminen ja sosiaaliset suhteet. ”Esimerkiksi järjestämämme pelillistetyt ”business mingle” -tilaisuudet ja yhteisaitiot ovat olleet todella suosittuja”, Pohjonen kiittää. Tapahtuma voi toimia alustana, jonka kautta jälleenmyyjät tai paikalliset tiimit tutustuvat toisiinsa. ”Ohjatusti ja hieman autetusti verkostoituminen on paljon tehokkaampaa.”

Starsquad räätälöi ryhmille kuljetuksia ja auttaa tarvittaessa myös majoitusten kanssa. Tapahtuman lähestyessä asiakkaan tukena ollaan puhelimitse, paikan päällä, sähköpostitse ja chatissa.

Toimintaan sisältyy vip-pakettien suunnittelun lisäksi paljon muutakin. Yhteistyössä tapahtumajärjestäjien kanssa yritys myy ja markkinoi tilaisuuksia kuluttajille ja yrityksille, auttaa digitaalisessa markkinoinnissa, konsultoi sponsoroinnissa ja tuo Suomeen uudenlaisia urheilutapahtumakonsepteja. ”Johdollamme on huikeat kontaktit kansainväliseen urheiluun ja olemme jatkuvasti keskuteluissa maailman suurimpien urheiluseurojen ja liigojen kanssa. Tästä saamme myös benchmarkattua oppia Suomeen”, Pohjonen kertoo.

 Teksti: Starsquad

Liittyvät artikkelit