Cityclinikka
Cityklinikan Riikka Veltheim ja Piotr Sikorski korostavat työssään realiteettien esiintuomista. Kuvat: Sami Sallinen

Kauneutta, terveyttä ja elämänlaatua

Jos sana plastiikkakirurgia tuo mieleesi mittasuhteista karanneet implantit ja kiristetyn näköiset kasvonpiirteet, on sinun aika päivittää tietosi. Tämän päivän edistykselliset esteettiset hoidot ja toimenpiteet tähtäävät luonnolliseen lopputulokseen ja elämänlaadun kohentumiseen.

Helsingin sydämessä sijaitsevan Cityklinikan toimitilat huokuvat tyylikästä, mutta rentoa tunnelmaa. Henkilökunta on ystävällistä ja sairaalamainen kliinisyys, joskin myös yletön krumeluuri loistavat poissaolollaan.

”Tyypillinen asiakkaani on aivan tavallinen, työikäinen ja terve nainen joka kokee, ettei omilla elämäntavoillaan kykene vaikuttamaan synnytyksen aiheuttamiin muutoksiin kehossaan”, kertoo Cityklinikan plastiikkakirurgi Riikka Veltheim.

Vuonna 2005 valmistunut Veltheim omaa todennäköisesti eniten esteettisiä leikkauksia suorittaneen erikoislääkärin tittelin Suomessa. Hän pitää alan suosion kasvua luontevana seurauksena yhteiskunnallisille muutoksille, ”Eliniän odotus kasvaa ja työurat pitenevät.

Ihmiset haluavat säilyttää freesin olemuksen. Moni tulee vastaanotolle valittamaan, että hänen tulkitaan olevan koko ajan vihainen tai surullinen, vaikka niin ei ole – tulkinnat saattavat johtua veltostuneesta ihosta tai uurteista.”

”Nykyään yhä pienemmillä toimenpiteillä ja hoitomuodoilla saadaan aikaiseksi yhä näkyvämpiä tuloksia.”

Alan kasvun myötä palveluntarjoajien kirjo on laajentunut. Cityklinikan perustaja ja toimitusjohtaja, lääkäri Piotr Sikorski kehottaa plastiikkakirurgiasta kiinnostuneita tarkistamaan henkilökunnan ammattitaidon ja taustat. ”Meillä on 21 vuoden kokemus ja alan parhaat lääkärit. Palveluvalikoimamme on todella monipuolinen. Kaikki toimenpiteet aina ihonpuhdistuksesta tatuoinnin poistoon ja mittaviin leikkauksiin kyetään suorittamaan turvallisesti näissä tiloissa”, Sikorski summaa. Hän on saanut aitiopaikalta seurata hoitoteknologian, mutta myös asenteiden muuttumista, ”Nykyään yhä pienemmillä toimenpiteillä ja hoitomuodoilla saadaan aikaiseksi yhä näkyvämpiä tuloksia. Toisaalta asiakkaat hakeutuvat vastaanotolle entistä aiemmin ennaltaehkäistäkseen iän vaikutuksia, jolloin riskitkin ovat luonnollisesti pienemmät.”

B-Lite-implantti on 30% aiempia rintaimpantteja kevyempi uutuus.

Uutta keveyttä ja raikkautta

Cityklinikka on koko olemassaolonsa ajan ollut edelläkävijä. Viimeisimmistä Suomeen tuomistaan innovaatioista Riikka Veltheim ja Piotr Sikorski mainitsevat miraDry-menetelmän ja B-Lite –implantit. miraDry-toimenpide poistaa kainaloiden hikoilun ja karvat ilman kirurgiaa. Turvallisella, lämpöenergiaan perustuvalla hoidolla on monia etuja aiempiin menetelmiin verrattuna. Merkittävimpänä niistä se, että 1–2 hoitokertaa riittää poistamaan hikoilun lopullisesti. B-Lite on puolestaan 30% aiempia implantteja kevyempi uutuus, joka estää rintaa painumasta ja ihoa venymästä. Myös leikkaushaava paranee huomattavasti nopeammin.


Katso tunnelmia haastattelun kulisseista tästä.

Liittyvät artikkelit