vaikuttajamedia presser
Minna Viljakainen on kypsentänyt marinoidun broilerin mausteineen ja Timo Soini (oik.) on valmiina kaatamaan kastikkeen pannulle. Mikko Salomaa leikkaa yrttejä ja limelohkoja mukaan annoksiin. kuvat: Pekka Tarmio/Presser Oy

Aito katukeittiö kotonasi

Juuri lanseeratut Street Kitchen -mauste- ja kastikekokonaisuudet tuovat aidot aasialaisten katuruokien maut kotikeittiöihin. Lukuisia ainesosia sisältävä ateriakokonaisuus syntyy nyt helposti, nopeasti ja edullisesti.

Japanin, Pohjois-Intian ja Thaimaan katujen vilske ja vilinä nousevat elävinä mieleen, kun padalla porisevan Street Kitchen -aterian aidot aromit leviävät ilmaan. Tunnelma vain vahvistuu kotikokin päästessä maistamaan hautumassa olevan aterian makuja. Prescott Oy:n toimitusjohtaja Timo Soini tiimeineen onkin syystä tyytyväinen maustekokonaisuuksiin, jotka ensimmäisinä Euroopassa lanseerataan juuri Suomessa.

”Autenttisten makujen takana on tuotteemme kehittäneen veljestiimin aito katukeittiömaailman tuntemus paikan päältä. Mausteseokset ja kastikkeet sisältävät vain luonnollisia raaka-aineita, eikä keinotekoisia lisäaineita ole käytetty”, Timo Soini kertoo.  ”Olemme itse asiassa niin varmoja näiden tuotteiden hyvästä mausta ja aitoudesta, että annamme niille makutakuun eli rahat takaisin, elleivät maut tyydytä”, Soini vielä heittää.

”Street Kitchenin avulla kotikokiltakin syntyy aito ja maukas katuruoka tavallisesta kanasta ja riisistä!”

katukeittiö kotonasi
Street Kitchen -tuoteperhe tarjoaa oikotien katukeittiöiden makumaailmaan.

Kolme makukokonaisuutta

Jokainen kotona ruokaa tekevä tietää tunteen, kun perheelle pitäisi vaihteeksi keksiä jotain uutta – mutta silti helppoa ja nopeaa. No, näillä eväillä se onnistuu – laadukkaasti! Sama pätee vaikka nuorisoon, joka joskus haluaisi kutsua kavereita syömään jotain vähän erikoisempaa.

Hyvin varustettujen ruokakauppojen hyllyiltä saa kolmea eri Street Kitchen -makukokonaisuutta: North Indian Butter Chicken, Japanese Teriyaki Chicken ja Red Thai Curry. Kyse ei ole pelkästä yhdestä maustepussista vaan pakkauksessa on aina kolme eri pussia: marinadi/maustepasta, yrtti-/mausteseos ja kastike. Kokki hankkii itse ateriaan tarvittavat tuoreet broilerisuikaleet tai kasvikset, ja lisukkeeksi keitettävän riisin. Itse aterian kokkaamisessa yhdistyy näin mukavasti oma tekeminen ja tekemisen helppous, koska lukuisista aineksista koostuvat mausteseokset ja kastikkeet ovat jo valmiina. Toki kokki voi vielä tuunata ateriaa tuoreilla yrteillä tai limelohkoilla. 20 minuutissa syntyy ateria kolmelle-neljälle nautiskelijalle.


Valmistamisen vaiheet

Katukeittiö tarjoaa: North Indian Butter Chicken!

Prescottin pihaterassin loppukesän lämpö houkutteli pystyttämään katukeittiön sinne – hyvä idea kodin tai mökin pihallekin! Kokeiltavaksi valittu Butter Chicken valmistui näillä helpoilla ohjeilla.

1) Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja kaada sekaan maustepussin sisältö

2) Lisää joukkoon ja kypsennä pakkauksen inkivääri-valkosipulimarinadissa marinoidut broileripalat.

3) Lisää Butter Chicken Sauce -kastike, sekoita ja anna hautua 15-20 minuuttia

Ja sitten vain maistelemaan ruoanlaiton ohessa keitetyn basmatiriisin kera. No? Aito ja aromikkaan pehmeä meininki!

Lisätietoja tuotteista ja makutakuusta: www.katuruokaa.fi

Liittyvät artikkelit