vaikuttajamedia presser
Pieni opas yrityskulttuurista

Pieni opas yrityskulttuurista on johtajan ilmainen ensiapupakkaus

Suomen ensimmäinen yrityskulttuuritoimisto Leidenschaft Oy julkaisee ilmaisen oppaan kaikille yrityskulttuurin kehittämisestä kiinnostuneille.

Kriistitilanteessa mitataan kulttuurin voima, organisaatioiden arvolupaukset ja ihmiskäsitys. Yrityskulttuurin määritelmiä on juuri niin monta kuin määrittelijöitä. Siinä piileekin yksi yrityskulttuurin suurimmista ongelmista. Miten johtaa asiaa, jota ei ymmärretä tai jonka syvimmästä merkityksestä ollaan eri mieltä?

Leidenschaft Oy julkaisee ilmaisen oppaan kaikille yrityskulttuurin kehittämisestä kiinnostuneille. Nopealukuinen, 28-sivuinen Pieni opas yrityskulttuurista antaa vastauksia siihen mikä yrityskulttuuri on ja mitä sillä tarkoitetaan.

”Yrityskulttuuri auttaa yritystä toteuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteet – se määrittää organisaation menestyksen. Siksi modernin johtajan tulee ymmärtää mistä kulttuuri muodostuu ja miten sitä voi johtaa”, sanoo oppaan kirjoittaja, Leidenschaftin perustajaosakas ja paremman työelämän evankelista Panu Luukka.

Opas pohjautuu Luukan keväällä 2019 julkaistuun Yrityskulttuuri on kuningas –kirjaan. Lataa Pieni Opas Yrityskulttuurista täältä.


Lue lisää aiheesta yrityskulttuuri.

Liittyvät artikkelit