vaikuttajamedia presser
projektipäällikön fiiliksiä

Kurkistus kulisseihin: Jr. projektipäällikön fiiliksiä

Viimeisin projektimme, Balanssi-lehti, on nyt kahden kuukauden työskentelyn jälkeen julkaistu. Kysyimme jr. projektipäälliköltämme, Heidiltä, fiiliksiä kuluneesta keväästä.

Mikä lehden tuotantoprosessissa oli mielestäsi hauskinta?

– Tykkään lehdenteossa kokonaisuudesta – myynti, projektinhallinta ja suunnittelu ovat minulle mielekästä tekemistä. Haastattelutilanteet asiakkaan luona jäivät erityisesti mieleen, on inspiroivaa nähdä ihmisiä jotka ovat aidosti innoissaan omasta tuotteestaan ja palvelustaan.

Entä mikä oli haastavinta?

– Haastavinta on aihealueiden rajaaminen, olisi mahtavaa ottaa lehteen mukaan yrityksiä kaikilta aloilta. Onneksi tuotamme useita lehtiä vuodessa, jolloin teematkin vaihtelevat.

Opitko jotain uutta, mitä?

– Asiakaskäynnit ja haastattelutilanteet olivat opettavaisia. Monella on mielikuva, että yksityissairaalassa asiointi on suunnattu vain tietyn tulorajan ihmisille. Esimerkiksi Helsinki Hospitalissa oli todella lämmin ja vastaanottavainen tunnelma.

Mikä lehden jutuista oli itsellesi kiinnostavin ja miksi?

– Pyykkietikka oli minulle mielenkiintoinen uusi tuttavuus, aion itsekin ottaa tuotteen käyttöön. Pidin myös Pientä kivaa -blogin parvekesisustukseen liittyvästä artikkelista, aihe on monelle ajankohtainen nyt kun kesä näyttäisi vihdoinkin alkavan!

Lue Balanssi 2017 -lehti tästä!

Liittyvät artikkelit