vaikuttajamedia_presser
edelläkävijä jatkaa kärjessä
Miia Venton mukaan uudistettu sovellus tekee kännykällä tilaamisesta entistä vaivattomampaa. Kuvat: Pekka Tarmio/Presser Oy

Edelläkävijä jatkaa kärjessä

Ravintolaruoan kotiinkuljetusvälityksen edelläkävijä Pizza-online pitää etumatkaansa yllä hiomalla palveluaan ja tarjontaansa edelleen. Kotiin saa nyt myös vaikka etnisen keittiön valikoimaa, susheja tai vegaanisen vaihtoehdon. Uusitulla puhelinsovelluksella tilaaminen on entistä helpompaa.

Jo kymmenen vuotta toiminut Pizza-online välittää suomalaisille satojatuhansia ravintolaruokatilauksia kuukaudessa noin 1 000 ravintolasta, kertoo myyntijohtaja Miia Vento Pizza-onlinen hermokeskuksessa Helsinki-Vantaan lentokentän lähistöllä. Eikä pelkästään pizzaa vaan myös monien muiden ravintoloiden annoksia.

Menestyvä yritys lunastaa lupauksensa helpottaa asiakkaidensa ravintolaruoan etsintää parantaen asiakkaiden ja ravintoloiden kohtaamista. Pizza-onlinen asiakkaan ei tarvitse sitoutua yhden ravintolan tai ketjun tarjontaan, vaan tarjolla on aina joukko vaihtoehtoisia ravintoloita ja ruokagenrejä, joista tilata. Maksukin onnistuu, vaikka verkkopankissa. Tästä on kyse, kun puhutaan digitalisaatiosta. Näin se menee myös oikein, sillä markkinoiden toiminta paranee ja niin asiakkaat kuin ravintolatkin hyötyvät. ”Kasvava tilausmäärä kertoo, että asiakkaat haluavat olla tässä mukana”, Vento kertoo. Sadat tuhannet asiakkaat eivät voi olla väärässä.

Toiminta kattaa lähes koko Suomen

Vento korostaa palvelun jatkuvaa kehittymistä, monipuolisia maksuvaihtoehtoja, kertyviä bonuksia, arvostelumahdollisuutta jne. Edelläkävijä ei siis lepää laakereillaan, vaan seuraa aikaansa. ”Visuaalinen ilme on raikastunut, ja käyttöliittymää niin netissä kuin puhelimissa on parannettu.” Myös ravintolatarjonta on nyt entisestään laajentunut ja monipuolistunut. Mukana on nyt mm. monia aasialaisia etnisiä keittiöitä, pastaravintoloita ja sushien tai pihvinkin tilaaminen onnistuu, samoin burgereiden ja kebabien. ”Kasvisruokavaihtoehtoja on tarjolla koko ajan kasvava määrä ja erityisruokavaliot on mahdollista ottaa huomioon esim. vegaanisen ja gluteenittoman vaihtoehdon muodossa”, Vento kertoo.

”Toimitamme satojatuhansia tilauksia kuukaudessa – ympäri Suomen.”

Pizza-online tarjoaa kätevän ravintolaruoan tilaamismahdollisuuden 95 prosentissa Suomen kaupungeista. ”Toimitamme satojatuhansia tilauksia kuukaudessa – ympäri Suomen. Palvelussa pyörii 35 miljoonan liikevaihto”, Vento avaa yrityksen toiminnan laajuutta. Asiakas näkee toiminnasta helppokäyttöisen ja uusiutuneen portaalin tai puhelinsovelluksen. Sen takana on keravalaiskaverusten menestystarina ja yrityksen myynti saksalaiselle vastaavia palveluita yli 50 eri maassa tarjoavalle Delivery Hero -yritykselle, jonka tietotaito on nyt siis Pizza-onlinen käytössä kaikkine palvelua ohjaavine ja jatkuvasti parantavine data-analyyseineen ja algoritmeineen.

Modernin organisaation palvelemana asiakas voi keskittyä nauttimaan helposta ravintolaruoan tilaamisesta.

”Käyttöliittymämme on selkeä ja helppo”, Miia Vento näyttää. ”Syötä toimitusosoite ja klikkaa, siitä se alkaa.”

Näin pizza-online.fi toimii:

⇒ Kun tekee mieli ravintola-annosta kotiin tarjoiltuna, mene netissä osoitteeseen pizza-online.fi tai avaa palvelun puhelinsovellus. Selkeä ja helppo käyttöliittymä ja mobiilisovellus on tänä vuonna uudistettu ja tilaus niillä käy helposti.

⇒ Avausnäkymä pyytää selkeästi osoitetta, mihin annokset halutaan toimitettaviksi. Syötä osoite sille varattuun kenttään. Klikkaa: Hae.

⇒ Hakutulokset ilmestyvät näytölle. Riippuen sijainnistasi siinä on vaihteleva määrä ravintoloita, jotka voivat toimittaa ruoka-annokset osoitteeseesi.

⇒ Voit supistaa kaikki mahdolliset alueen ravintolat näyttävän listan näyttämään vain sen hetkisen mielitekosi mukaiset ravintolat: esim. pizzat, kebabit, hampurilaiset, intialainen, sushi jne. tai erilaisten erikoisruokavalioiden mukaiset vaihtoehdot.

⇒ Voit tutustua listassa olevien ravintoloiden hinnastoihin ja palveluarvosteluihin klikkaamalla ravintolan nimeä.

⇒ Lisää valitsemasi annokset ostoskoriin ja paina: Tilaa.

⇒ Palvelu näyttää yhteenvedon tilauksestasi. Voit halutessasi maksaa sen esim. verkkopankkimaksulla tai luottokortilla.

⇒ Palvelu ilmoittaa arvion toimitusajasta kotiovellesi.

⇒ Luomalla itsellesi käyttäjätunnuksen voit mm. kerryttää tilauksista kertyviä bonuksia.

edelläkävijä jatkaa kärjessä edelläkävijä


Mikä maistuu suomalaisille?

 Top 5 -tilaukset
  1. Fantasia-pizza (pizza: 4 omavalintaista täytettä)
  2. Kebab ranskalaisilla
  3. Rullakebab
  4. Americano (pizza: ananas, aurajuusto, kinkku)
  5. Julia (pizza: ananas, aurajuusto, katkarapu, kinkku)
Ruuhkaisimmat tilausajankohdat
  1. Uudenvuodenpäivä
  2. Vappupäivä
  3. Sunnuntai-iltapäivät ja pyhäpäivät

Nousevat trendit:

Kasvisannosvalikoima lisääntyy koko ajan. Vegaanipizzat, vönerit (vegaaniset dönerit) ja falafelit ovat nousussa erityisesti suurissa kaupungeissa.

Lihaton lokakuu ja muut kasvisteemat näkyvät pieninä piikkeinä kasvisruokien tilausmäärissä.


Lue lisää aiheesta ruoka.

Liittyvät artikkelit