Pääkirjoitus

Laatuaikaa kotona

Koskaan en ole pimeitä syys- ja talvi-iltoja näin innokkaana odottanut. Siitäkin huolimatta, ettei kesä kunnolla ehtinyt Suomeen tänä vuonna, vaan jämähti lämmittämään Keski-Eurooppaa maastopaloiksi asti. Syynä innostukseeni on loppusyksystä maailmaan autettava perheenjäsen, pieni tyttönen, joka jo kovasti koputtelee vatsassani.

On ollut jännä huomata, kuinka odotusaikana elämänasenne on rauhoittunut. Yhtäkkiä ei enää olekaan kiire jokaiseen kissanristiäiseen ja ylityötunnit töissäkin tuntuvat turhalta suorittamiselta. Vapautuneen ajan olen käyttänyt omaan ja perheeni hyvinvointiin. Kokeilin myös suolakelluntaa, yllätin mieheni muutamaan otteeseen marjapiirakalla (Karviaisten tilan herkullinen mustikkapiirakkaresepti s. 7) ja satunnaisilla muilla kokkauksilla. Tosin tilausruokakin on tullut entiseen tapaan tutuksi tilaamisen ollessa nykyisin hurjan kätevää. Tiesitkö, että esimerkiksi Pizza-online palvelee asiakkaitaan lähes koko Suomen alueella ja tilata voi paljon muutakin kuin pizzaa? Kerromme tästä lisää tämän julkaisun lopussa.

Uuden elämänasenteen myötä stressitasoni on laskenut, tehokkuuteni lisääntynyt ja voin kokonaisvaltaisesti paremmin. Kun jokin asia loksahtaa kohdilleen, muut palaset hakeutuvat kuin itsestään oikeille paikoilleen. Tähän julkaisuun kokosimme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat omaan arkeesi enemmän ylellisyyttä.

Jasmine Plavsic, päätoimittaja
jasmine.plavsic@presser.fi


Päätoimittaja: Jasmine Plavsic
Projektipäällikkö: Heidi Töyrylä
Tuottajat: Mona Wahlroos, Jutta Närhi
Lehden taitto ja ulkoasu: Virpi Vihervuori
Jakelu: Iltalehti 6.10.2017
Julkaisija: Presser Oy, Kaisaniemenkatu 3 B 33, 00100 Helsinki