LIITEJULKAISUT

Tuotamme yrityspäättäjille suunnattua BUSINESS INSIGHT -vaikuttajajulkaisua vaihtuvilla teemoilla talousmedioiden koko painosten yhteyteen (mm. Optio, Arvopaperi ja KL Fakta). Kuluttajabrändeille tarjoamme sisältönäkyvyyttä Iltalehden liitejulkaisuissa. Julkaisut tavoittavat takuuvarmasti kymmeniä- jopa satojatuhansia kohderyhmäsi lukijoita.

Katso julkaisuarkisto tästä.

SISÄLLÖNTUOTANTO

Kirjoitamme ja valokuvaamme aidosti kiinnostavaa sisältöä. Kirkastamme viestisi niin, se palvelee myynnin, brändinrakennuksen tai työnantajamielikuvan kehittämisen tavoitteita. Voit ulkoistaa meille asiakaslehtesi tuotannon, osallistua sopivaan teemakohtaiseen liitejulkaisuun valtamediassa tai pyytää kertaluontoista sisällöntuotantoa projekteihisi.

LEHDISTÖTIEDOTE

Muotoilemme sinulle toimivan lehdistötiedotteen ja toimitamme sen suoraan jopa 600 aiheesta kiinnostuneelle toimittajalle. Tiedotepalvelun kautta asiakkaamme ovat saaneet lisänäkyvyyttä valtamediassa sekä uusia asiakkuuksia. Tiedote voi olla myös kertaluontoinen ja sen kustannus on 280€ + alv24%.

Uutishuoneeseemme pääset tästä.

Tulossa: Yrityskulttuuri & Työntekijäkokemus 2020

SÄÄSTÖPANKKILIITTO

”Se miten asiat lähtivät jo ensimmäisestä kontaktista etenemään oli ensiluokkaista. Yhteyshenkilöltä sai aina nopeasti vastaukset askarruttaviin kysymyksiin.”

Tarja Forsblom-Korsi
Henkilöstön kehittämispäällikkö

NHS

”Olemme tyytyväisiä palveluun kokonaisuudessaan, oli mukava tehdä yhteistyötä – kaikki asiat hoituivat sujuvasti ja hymyssä suin. Toimittaja oli tehnyt hyvän alkutyön ja kaikki eteni aikataulun mukaisesti.” 

Merja Mertjärvi
Markkinointipäällikkö

MIRKA

”Todella hyvältä näyttää. Ja jälleen kerran kiitos erinomaisesta tekstistä – saitte loistavasti kiteytettyä Mirkan liiketoiminnan, arvot ja vision. Kiitos!” 

Sanna Backholm
Kotimaan markkinointi