Palautekysely: 100 % suosittelee Presseriä omalle verkostolleen.

SISÄLLÖNTUOTANTO

Kun kaipaat ajatusten kiteyttämistä tekstimuotoon joko yksittäisessä aiheessa tai pitkäjänteisempänä yhteistyönä. 


Kirjoitamme ja valokuvaamme aidosti puhuttelevaa, yrityksesi näköistä sisältöä. Kirkastamme viestisi niin, että se palvelee myynnin, brändinrakennuksen tai työnantajamielikuvan kehittämisen tavoitteita.

Voit ulkoistaa meille asiakaslehtesi tuotannon, osallistua sopivaan teemakohtaiseen liitejulkaisuun valtamediassa tai pyytää kertaluontoista sisällöntuotantoa projekteihisi.

LEHDISTÖTIEDOTE

Kun sinulla on tiedotusasiaa tai haluat profiloitua median suuuntaan tietyn aiheen asiantuntijana mahdollisia haastattelupyyntöjä ajatellen.


Muotoilemme sinulle toimivan lehdistötiedotteen ja toimitamme sen suoraan jopa 600 aiheesta kiinnostuneelle toimittajalle. Jaamme tiedotteen tai vaikuttajakirjoituksen monipuolisesti myös digitaalisesti. Tiedotepalvelun kautta asiakkaamme ovat saaneet lisänäkyvyyttä valtamediassa sekä uusia asiakkuuksia.

Tiedote voi olla myös kertaluontoinen ja sen kustannus on alkaen 280€ + alv24%.

Uutishuoneeseemme pääset tästä.

LIITEJULKAISUT

 

Kun haluat vahvistaa yrityksesi vaikuttajamainetta avaimet käteen -palvelua hyödyntäen digi- ja printtimedioissa.


Teemme kanssasi asiantuntijahaastattelun ja huolehdimme, että se näkyy oikeassa kontekstissa ja tavoittaa kohderyhmäsi. Jakelukanaviimme printissä kuuluvat mm. KL Fakta, KL Optio, Arvopaperi ja Iltalehti.

Yrityspäättäjille suunnattu sisältö julkaistaan BUSINESS INSIGHT -vaikuttajajulkaisussa arvostetuimmissa talousmedioissa. Kuluttajabrändien sisältö tavoittaa  LAATUAIKA-julkaisumme kautta takuuvarmasti kymmeniä- jopa satojatuhansia kohderyhmäsi lukijoita.

Kaikkea sisältöjakelua tuetaan monipuolisesti digikanavissa. Katso julkaisuarkisto tästä.

Tulossa: Yrityskulttuuri, työntekijä- & asiakaskokemus 2020