LIITEJULKAISUT

Tuotamme yrityspäättäjille suunnattua BUSINESS INSIGHT -vaikuttajajulkaisua vaihtuvilla teemoilla talousmedioiden koko painosten yhteyteen (mm. Optio, Arvopaperi ja Talouselämä). Kuluttajabrändeille tarjoamme sisältönäkyvyyttä Iltalehden liitejulkaisuissa. Julkaisut tavoittavat takuuvarmasti kymmeniä- jopa satojatuhansia kohderyhmäsi lukijoita.

SISÄLLÖNTUOTANTO

Kirjoitamme ja valokuvaamme aidosti kiinnostavaa sisältöä. Kirkastamme viestisi niin, se palvelee myynnin, brändinrakennuksen tai työnantajamielikuvan kehittämisen tavoitteita. Voit ulkoistaa meille asiakaslehtesi tuotannon, osallistua sopivaan teemakohtaiseen liitejulkaisuun valtamediassa tai pyytää kertaluontoista sisällöntuotantoa projekteihisi.

LEHDISTÖTIEDOTE

Muotoilemme sinulle toimivan lehdistötiedotteen ja toimitamme sen suoraan jopa 600 toimittajalle MyNewsDesk tiedotepalvelun kautta. Tiedotepalvelun kautta vahvistat mahdollisuutta näkyvyyteen valtamediassa. Tiedote on näkyvissä myös hakukoneoptimoidussa uutishuoneessa. Tiedote voi olla myös kertaluontoinen.

Tulossa: LAATUAIKA | 15.11.2019 | Iltalehti

SÄÄSTÖPANKKILIITTO

”Se miten asiat lähtivät jo ensimmäisestä kontaktista etenemään oli ensiluokkaista. Yhteyshenkilöltä sai aina nopeasti vastaukset askarruttaviin kysymyksiin.”

Tarja Forsblom-Korsi
Henkilöstön kehittämispäällikkö

NHS

”Olemme tyytyväisiä palveluun kokonaisuudessaan, oli mukava tehdä yhteistyötä – kaikki asiat hoituivat sujuvasti ja hymyssä suin. Toimittaja oli tehnyt hyvän alkutyön ja kaikki eteni aikataulun mukaisesti.” 

Merja Mertjärvi
Markkinointipäällikkö

MIRKA

”Todella hyvältä näyttää. Ja jälleen kerran kiitos erinomaisesta tekstistä – saitte loistavasti kiteytettyä Mirkan liiketoiminnan, arvot ja vision. Kiitos!” 

Sanna Backholm
Kotimaan markkinointi