TOIMITUKSEN SANAT:

On taas se aika vuodesta, kun on aika kaivaa kaapista kesävaatteet esille ja nauttia. Kuulin juuri kahvilassa, kuinka viereisessä pöydässä podettiin huonoa omaatuntoa tilatusta kakkupalasta – nythän pitäisi olla jo bikinikunnossa. Omasta mielestäni elämän ei tarvitse aina olla suoriutumista ja täydellisyyden tavoittelua, vaan myös pienet hemmotteluhetket kuuluvat osaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tärkeintä on, että kaikki on balanssissa.

Keräsimme tähän julkaisuun parhaat ideat oikean balanssin löytämiseen. Vapaa-aikateemasta löydät vinkit puutarhaan ja parvekkeelle. Ruokateemassa oma lempituotteeni on tällä hetkellä raakamehu, joka löytää nykyään tiensä ostoskoriini muiden mehujen sijaan huikeiden ominaisuuksiensa vuoksi. Näistä kertoo lisää HeyDay lehden sivulla 13. Herkkujenkaan ei aina tarvitse olla epäterveellisiä. Olen kevään mittaan innostunut pähkinöistä niin ruuanlaitossa, välipaloina kuin herkkuhetkissäkin. Kokeile myös Jenni Levävaaran reseptiä, joka löytyy sivulta 10.

Terveys on itselleni ehkä tärkein osa-alue kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissani. Terveydenhoitoon löydät vinkkejä hyvinvointiteemasta. Tsekkaa sieltä myös vinkit kauneudenhoitoon ja selvitä, mikä on kesähiuksien ”the look”.

Toivotan kaikille ihanaa kesää. Toivottavasti jokainen teistä löytää siihen juuri sen oikean balanssin!

Jutta Närhi, projektipäällikkö


BALANSSI 2017
Presserin tuottama markkinointijulkaisu

Päätoimittaja: Jasmine Plavsic, p. 0442740208
Tuottajat: Heidi Töyrylä, Jutta Närhi
Ulkoasu & taitto: Virpi Vihervuori
Kansikuva: Liisa Huima
Jakelu: Iltalehti 26.5.2017
Kustantaja: Presser Oy, Kaisaniemenkatu 3 B 7. krs, 00100 Helsinki
www.presser.fi, info@presser.fi