vaikuttajamedia presser
kalkkimaali
Rust-Oleum tuoteperheeseen kuuluvat: Kalkkimaalia kalusteille, seinille, lattiaan ja ulkokäyttöön, niin siveltävänä maalina kuin helppokäyttöisenä spraymaalina. Vesiohenteiseen maalisarjaan kuuluu myös puuta vanhentava sävy, läpikuultava maali sekä betonivaikutelma sisä- ja ulkokäyttöön. Teksti ja kuvat: Colornova Oy

Tuunaa ja ehosta kotisi kalkkimaaleilla

Colornova Oy on tuonut syksyyn uuden, laajan valikoiman helppokäyttöisiä viimeistelytuotteita, joilla tuunataan, ehostetaan ja päivitetään kotiin muodikas uusi ilme.

”Olemme pyrkineet toiminnassamme kuuntelemaan kuluttajia sekä aistimaan heidän tarpeitaan kodin kunnostamiseen ja ehostamiseen. Itsetekemisen innostus on kasvanut, ja juuri kuluttajien tarpeiden myötä meiltä löytyi siihen oikea ratkaisu. Rust-Oleum valikoima on täydellinen ja tuotteet sellaisia, että vähemmänkin maalannut saa meidän tuotteilla onnistuneen lopputuloksen”, toteaa Colornova Oy:n toimitusjohtaja Markus Lehtimäki.

”Yksi remontoinnin yleisimmistä haasteista on aika ja raha. Rust-Oleum valikoima on siksikin jo hyvä vaihtoehto kodin kunnostajalle, että tuotteet eivät vaadi suuria investointeja ja pohjatöitä. Tällöin jää enemmän aikaa ja rahaa, jota voi käyttää vapaammin muualle”, Lehtimäki kiteyttää.

Tuunaa ja ehosta kotisi Rust-Oleum Kalkkimaaleilla.

Rust-Oleum Kalkkimaalit ovat korkealuokkaisia, hajuttomia, vesiohenteisia, riittoisia (14m²/L) ja mikä tärkeintä, edullisia ja helppoja työstää. Lisäksi tuotevalikoima on täydellinen, valikoimista löytyy maalia kalusteille, seinille, katoille, lattiaan ja ulkokäyttöön. Värejä on tummaa, vaaleaa, värikästä ja neutraalia, kultaa ja hopeaa sekä pinnan viimeistelyyn väritöntä suojalakkaa ja luonnonvahaa niin valkoisena, tummana kuin värittömänäkin.

Ei tarvetta hiontaan tai pohjamaaliin.

Rust-Oleum Kalkkimaalin etuna on se, että vanha lakattu tai maalattu pinta saa uuden ilmeen nykypäivän trendien mukaan ilman hiontaa ja pohjamaalia. Tämä on erinomainen tapa päivittää vanhojen ja uusien kalusteiden, seinien, lattioiden ja kattojen ulkonäköä.

Tuunaa kalusteet itse.

Rust-Oleum Kalkkimaalin suosiota lisää se, että maalia voi työstää helposti haluamaansa lopputulokseen.

Ainutlaatuinen shabby chic-kulunut ulkonäkö luodaan sillä, että levitetään kahta eri sävyistä Rust-Oleum Chalky Finish

Kalkkimaalia päällekkäin (molempia 1 kerros).  Päällimmäistä kerrosta hiotaan tai pyyhitään kostealla liinalla kevyesti, jolloin alemman kerroksen sävy tulee paikoitellen näkyviin. Lopuksi valmis pinta viimeistellään Rust-Oleum Kalustevahalla tai Kalustelakalla. Näin saat uniikin lopputuloksen kalusteeseen, joka samalla toimii kodin yhtenä katseen vangitsijana.

”Tämä on juuri sitä, mitä halutaan ja johon halusimme tarjota kuluttajille ratkaisun; mahdollisuuden tehdä itse edullisesti ja nopeasti oman näköistä, jota muilla ei ole”, kertoo Lehtimäki.

”Tämä on juuri sitä, mitä halutaan ja johon halusimme tarjota kuluttajille ratkaisun; mahdollisuuden tehdä itse edullisesti ja nopeasti oman näköistä, jota muilla ei ole.”


Colornova Oy maahantuo, myy ja markkinoi maailmalla tunnettuja merkkituotteita kodin kunnostamiseen. www.rustoleumdiy.com  www.colornova.fi

Lisätiedot:
Markus Lehtimäki, toimitusjohtaja, p.050-415 1144
Colornova Oy, p.010-321 0540 / info@colornova.fi / www.colornova.fi


Lisää aiheesta koti.

Liittyvät artikkelit